Toyota Jousto

Suomen suosituin tapa rahoittaa Toyota

Tarpeisiisi sopiva uusi tai käytetty Toyota järkevällä kuukausierällä ja taatulla hyvityshinnalla.

Joustava

Muuttuiko autoilutarpeesi tai iskikö autokuume? Toyota Jouston ansiosta sinulla on aina tarpeisiisi sopiva auto käytössäsi. Voit vaihtaa auton säännöllisin väliajoin, halutessasi myös kesken sopimuksen.

Turvallinen

Toyota Joustossa annamme autollesi taatun hyvityshinnan. Tiedät jo sopimusta tehdessäsi, mikä on autosi arvo vähintään sopimuksen päättyessä. Sopimuskauden lopussa sinulla ei voi olla velkaa enemmän kuin auton arvo on. Riski auton arvon alenemisesta on Toyota Rahoituksella, ei sinulla asiakkaana.

Kokonaisratkaisu

Ota Toyota Jousto-rahoituksesi yhteyteen myös Huoltosopimus ja Rahoituskaskovakuutus, niin tiedät autoilusi kulut jo etukäteen.

Mistä Toyota Jousto -rahoituksen saa?

Toyota Jousto -sopimuksen saat helposti ja nopeasti Toyota-jälleenmyyjältäsi niin uusiin kuin valikoituihin käytettyihin Toyota-autoihin.

Voit jo etukäteen laskea valitsemallesi autolle sopivan kuukausierän. Uusien autojen laskelman pääset tekemään Toyota Jousto-laskurissa, ja valikoituihin Toyota-vaihtoautoihin pääset tekemään laskelman suoraan auton rahoituslaskurissa. Siirry vaihtoautohakuun tästä.

Toyota Jouston faktat
  • Uusiin ja valikoituihin käytettyihin Toyota-henkilöautoihin.
  • Osamaksu, sopimusaika 2–5 vuotta.
  • Taattu hyvityshinta = autosi arvo vähintään sopimuksen lopussa.
  • Taattu hyvityshinta lasketaan arvioitujen ajokilometrien ja sopimusajan perusteella.
  • Auton vaihto on mahdollista myös sopimuksen aikana, koska kyseessä on osamaksu.
  • Jos haluat pitää auton, voit maksaa viimeisen suuremman erän kerralla tai osissa. Voit myös palauttaa auton taattua hyvityshintaa vastaan sopimuksen päättyessä.

Tutustu osamaksun usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Lisää rahoituksesta

Toyotan verkkokauppa Toyotan verkkokauppa Toyotan uusien autojen verkkokauppa tekee auton ostamisesta helppoa ja nopeaa. Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata minkä tahansa uuden Yaris-, C-HR- tai Corolla -mallin sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Toyota-verkkokaupasta löydät myös erityisen edullisesti hinnoitellut Online Edition -mallit. Tilattavissa nyt myös näppärä ja kattavasti varusteltu AYGO Online Edition. Leasing – ohjeita vuokralleottajalle Leasing – ohjeita vuokralleottajalle Tietoa Huoltoleasing tai Rahoitusleasing -auton sopimuksiin liittyvistä asioista. Leasing – ohjeita käyttäjälle Leasing – ohjeita käyttäjälle Tietoa Huoltoleasing tai Rahoitusleasing -autosi ajamiseen ja käyttöön liittyvistä asioista. Toyota Rahoitus Toyota Rahoitus Toyota Finance Finland Oy eli Toyota Rahoitus, tarjoaa helppoja ja joustavia rahoitusratkaisuja uusiin ja käytettyihin autoihin yksityisille kuluttajille sekä yrityksille yhdessä Toyota-jälleenmyyjän kanssa.