1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Juha yllättyi korvauspalvelun helppoudesta | Toyota Way
Toyota palvelee

Juha yllättyi korvauspalvelun helppoudesta

Toyota Vakuutus
Vantaalaisen Juhan harmitus Toyota Auriksen peltivaurioista jäi lyhyeksi, kun perheen autovahinko hoidettiin sujuvasti ja nopeasti. 
 • Teksti: Sanna Tapola
 • Kuva: Toyota
 • 21.3.2023
 • Vantaalaisen Juhan Toyota Auris Hybrid koki kovia pihan autokatoksessa, kun perheen poika peruutti auton katoksen kulmaan.

  ”Meidän autovahinkomme sattui kuin vakuutusyhtiön mainoksessa. Poikani peruutti auton ahtaassa kotipihassamme päin autokatosta. Ensimmäinen osuma sai hänet säikähtämään niin, että hän peruutti auton kyljen kahdesti katoksen seinämään”, Juha muistelee.

  Loistokuski säästyi bonuksen menetykseltä

  Juhan ensimmäinen reaktio oli suutahdus.

  ”Kyllä minä mielessäni huusin ja kiroilin. Mielestäni vahingon aiheutti huolimattomuus ja yli-innokkuus autonkäsittelyssä. Mutta vahinko mikä vahinko, ei hän sitä tietenkään tahallaan tehnyt.”

  Niinpä isä ryhtyi rauhoituttuaan tekemään vahinkoilmoitusta yhdessä poikansa kanssa. Samalla pahin harmituskin katosi, kiitos Toyota Vakuutuksen täyskaskon. 

  ”Yllätyin, kun vahinkoilmoituksen täyttäminen Ifin Omat sivut -verkkopalvelussa oli niin helppoa. Saimme nopeasti viestin, jossa meidät ohjattiin olemaan yhteydessä meille sopivimpaan korjaamoon. Meille se oli Toyota Airport”, Juha kertoo.

  Tarkastusaika järjestyi ripeästi, ja tarkistuksen jälkeen Juha sai Ifistä viestin siitä, että korjauskustannukset oli hyväksytty.

  ”Ja mikä parasta, minulle kerrottiin samalla, että olen loistokuski ja säästyin siksi bonusmenetykseltä.”

  ”Saimme erittäin hyvää palvelua”

  Myös auton korjaaminen sujui Toyota Airportissa ilman ylimääräisiä mutkia.

  ”Laitoin korjauskustannusten hyväksymisen jälkeen vahinkonumeron huoltoon ja sain sieltä korjausajan seuraavana päivänä”, Juha kertoo.

  Vaikka korjausprosessi sujuukin Toyota-korjaamoissa sukkelasti, korjauksen laadusta ei kuitenkaan tingitä. Toyota-korjaamolla noudatetaan tiukkoja laatu- ja ympäristöstandardeja, millä varmistetaan, että Toyotan turvallisuustaso ja jälleenmyyntiarvo säilyvät korkealla myös vahingon jälkeen. Näin toimittiin nyt myös Juhan Toyota Yariksen kanssa.

  Juha muistelee, että vahingon jälkeen auto oli kolmessa viikossa korjattuna ajokunnossa.

  ”Koko prosessi sujui ajallisesti nopeasti ja laadullisesti hienosti. Tällä kokemuksella täytyy sanoa, että If ja Toyota-korjaamo toimivat todella ketterästi. Vahinkoilmoitus meni sukkana läpi ja auto oli nopeasti korjattu”, Juha kehuu ja jatkaa:

  ”Meille jäi erittäin hyvä mieli siitä, miten meille ikävästä vahingostamme huolehdittiin. Saimme sekä Ifistä että Toyota-korjaamosta erittäin hyvää palvelua. On itseasiassa aikamoinen temppu saada asiakas näin hyvälle mielelle, vaikka puhkuin ensin kiukkua vahingon vuoksi.”


 • Lue lisää Toyota Vakuutuksesta:

   Asioinnin nopeus ja toimivuus vakuuttivat Toyota Vakuutuksen hankkineet

  Totta vai tarua? Sattuuko miehille enemmän autovahinkoja kuin naisille?

  Näin autovahinko hoidetaan kuin Strömsössä

   

  Toyota Vakuutus on järkevä päätös:

  Kun sinulla on Ifin myöntämä Toyota Vakuutus, saat apua vuorokauden ympäri.

  Vahingon sattuessa Toyotasi korjataan alkuperäisillä varaosilla Toyota-ammattitaidolla.

  Toyota Vakuutuksen saat omalta Toyota-jälleenmyyjältäsi tai puhelimitse 010 19 19 70.


   

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua