Toyotan sähköautot

Nauti täysin lähipäästöttömästä ajosta

Uuden sukupolven sähköautomme rakentuvat pitkälle, yli kahden vuosikymmenen mittaiselle sähköistymisen edelläkävijyyden pohjalle.

Toyota bZ, “beyond Zero” kertoo Toyotan sitoutumisesta hiilineutraaliin liikkumiseen – ja paljon enemmän. Aloitamme uuden, jännittävän aikakauden esitellessämme sarjan uuden sukupolven sähköautoja, jotka matkaavat vielä nollapäästöjäkin pidemmälle. Käyttäjälähtöisesti suunniteltu täyssähköperhe on täysin lähipäästötön, mutta me haluamme vielä enemmän. Haluamme muuttaa tulevaisuutta ja tehdä ajamisesta vieläkin helpompaa ja hauskempaa.

Sähköautoilun edut

Sähköautot toimivat ilman fossiilisia polttoaineita eivätkä ne tuota lainkaan lähipäästöjä. Sähkömoottori tuottaa äänetöntä ja hienostunutta voimaa, ja lisäksi moottorin tarjoama voima ja vääntö ovat välittömästi käytössäsi nostaen ajamisen mukavuuden uudelle tasolle. Paitsi että sähköautolla ajaminen on hauskaa, säästät selvää rahaa mm. alhaisemman ajoneuvoveron ansiosta. Useissa maissa, myös Suomessa, valtio tukee sähköauton hankintaa erilaisilla tuilla. Lisäksi sähköauton huoltokulut ovat tavanomaisia autoja edullisemmat, sillä kuluvia osia on vähemmän.

Lue lisää

/
Sähköauton lataaminen

Toyotan sähköauton lataaminen on helppoa ja vaivatonta, lataatpa autoasi kotona, työpaikallasi tai yleisestä sähköauton latauspisteestä.

/
Lataaminen kotona Sähköauton tai ladattavan hybridin lataaminen onnistuu kotioloissa myös ilman varsinaista kotilatausasemaa auton mukana tulevalla tilapäislatauslaitteella (virta 8A, jännite 230V, teho 1.8kW), mutta emme suosittele jatkuvaa lataamista kotipistorasiasta. Tutustu myös Toyotan avaimet käteen -periaatteella myytäviin laadukkaisiin kotilatausasemiin.

Lue lisää tästä
/
Julkiset latausasemat ja kotilatausasemat Monet kauppakeskukset tarjoavat asiakkaiden käyttöön AC-latausasemia. Lataaminen tällaisen ulkoisen vaihtovirtalatausaseman kautta on selkeästi nopeampaa kuin esim. pistorasiasta lataaminen kotioloissa. Toyota on myös tuonut myyntiin omat, sen tiukat laatuvaatimukset täyttävät kotiasennettavat latausasemat sähköautoja varten. Voit ostaa latausaseman autokaupan yhteydessä lisävarusteena avaimet käteen -periaatteella.
/
Pikalataus Pikalatausasemia löytyy suurimmista kaupungeista ja mm. monilta huoltoasemilta. Pikalatausasemasta auton akusto on ladattavissa alle tunnissa. Tutustu myös kattavaan Toyota latausverkostoon www.Toyota-Charging-Network.eu
Toyota tarjoaa mielenrauhaa

Kuten kaikki muutkin osat Toyota-autoissa, sähköautojemme akustot on suunniteltu kestämään. Lisää mielenrauhaa tuo akustoille myöntämämme 8 vuoden / 160 000 km takuu.

Voit luottaa siihen, että kun sähköautosi akusto tulee tiensä päähän, se hävitetään turvallisella ja vastuullisella tavalla. Lisäksi pyrimme kierrättämään yli 50 % hybridiakun painosta.

/
Toyotan latausverkosto
/

Toyotan latausverkko antaa pääsyn yhteen Euroopan suurimmista latausverkostoista. Voit etsiä latausasemia ja katsoa kunkin latausaseman tiedot, kuten käytettävyyden, latausnopeuden ja pistoketyypit reaaliajassa.

Tilauksen yhteydessä näet lisäksi lataushinnat, voit avata latausaseman lukituksen sovelluksellasi tai RFID-kortillasi ja käynnistää latausistunnon. Saat kuukausilaskun kaikista latausistunnoista kunkin kuukauden lopussa. Voimme käyttää ulkopuolisia kumppaneita tämän palvelun tarjoamiseksi. Jotkin henkilötiedot, kuten VIN-numero (ajoneuvotunnus), käyttäjätunnus, sopimuksen tunnus ja alkamispäivä, siirretään kumppaneillemme.

Toyotan latausverkko tarjotaan yhteistyössä teknisten kumppaneidemme kanssa, ja siihen sovelletaan lisäehtoja ja tietosuojailmoitusta. www.Toyota-Charging-Network.eu

Paljon uutta, yksi nimi - Toyota bZ
/

Toyota bZ, “beyond Zero” kertoo Toyotan sitoutumisesta hiilineutraaliin liikkumiseen – ja paljon enemmän. Aloitamme uuden, jännittävän aikakauden esitellessämme sarjan uuden sukupolven sähköautoja, jotka matkaavat vielä nollapäästöjäkin pidemmälle. Uusi Toyota bZ4X -sähköauto on Toyota bZ -perheen ensimmäinen tulokas.

Tutustu Toyota bZ -perheeseen

Lue lisää sähköistymisestä

Toyota Easy Yksityisleasing - usein kysyttyä Toyota Easy Yksityisleasing - usein kysyttyä Tutustu yleisimpiin aihepiireihin, joista saamme kysymyksiä. Jos nämä vastaukset eivät täytä tiedonjanoasi, ole yhteydessä Toyota Rahoituksen asiakaspalveluun. Täysin uusi crossover Aygo X Täysin uusi crossover Aygo X Täysin uusi Toyota Aygo X on uniikki crossover-malli, joka tuo säpinää kompaktien crossoverien luokkaan. Toyota bZ Toyota bZ Tervetuloa inspiroitumaan kanssamme. Haluamme esitellä sinulle paljon uutta ja yhden uuden nimen: Toyota bZ. Toyota bZ, “beyond Zero” kertoo Toyotan sitoutumisesta hiilineutraaliin liikkumiseen – ja paljon enemmän. Aloitamme uuden, jännittävän aikakauden esitellessämme sarjan uuden sukupolven täyssähköautoja, jotka matkaavat vielä nollapäästöjäkin pidemmälle. Oletko mukana? Laske Toyota Easy Osamaksu -kuukausierä haluamallesi Toyota-mallille. Laske Toyota Easy Osamaksu -kuukausierä haluamallesi Toyota-mallille. Helppokäyttöisellä laskurilla löydät itsellesi sopivan kuukausierän ja siihen sopivan Toyota-mallin.