1. Toyota Way
 2. Ihmiset
 3. C-HR valloitti radioammattilaisen äänentoistollaan
Toyota palvelee

Toyota C-HR valloitti radioammattilaisen äänentoistollaan

Minun Toyotani
Radio NRJ:n ja Nostalgian maajohtaja Esa Lahdenpää ihastui Toyota C-HR:n äänentoistoon ja massasta erottuvaan ulkomuotoon.
 • Teksti: Juho Paavola
 • Kuvat: Juho Paavola
 • 24.9.2020
 • Miksi valitsit Toyota C-HR:n?

  Se oli tavallaan heräteostos, mutta en ole katunut hetkeäkään. Viime marraskuussa vein edellisen autoni Toyota Auriksen renkaanvaihtoon ja odotellessani katselin myynnissä olevia autoja. Olin jo aiemmin katsellut C-HR:ää ja miettinyt, että onpas hauskan näköinen auto. C-HR on kuin Batmobiili – siinä on muotoa ja kulmikkuutta.
  Eräs paikalla olleista huoltoihmisistä kertoi, että tämä C-HR on viimeinen kappale vanhempaa mallia, joten voisin saada hyvän diilin. Jäin miettimään asiaa, ja Toyota Espoon myynnissä työskentelevä luotto­kaverini soitti heti lomalta palatessaan. Pari viikkoa renkaiden vaihdosta minulla oli allani uusi C-HR.

  Mikä autossasi on parasta?

  Taloudellisuus ja tilavuus. Taakse mahtuu hyvin kaksi ihmistä ja mökkitavarat. Tykkään siitä, ettei autoa tarvitse tankata jatkuvasti. Hybridi-sähkömoottori on äärettömän taloudellinen ja toimiva!

  Esa Lahdenpäätä viehättää Toyota C-HR:n äänentoisto ja ulkomuoto sekä harrastuksensa golfin vaikeus.
   
  Mitä Toyota merkkinä merkitsee sinulle?

  Ennen kaikkea luotettavuutta. Minulla on ollut Toyota 10 – 15 vuoden ajan. Pari kertaa hairahduin toiseen merkkiin, mutta palasin Toyotaan. Toyotassa ei ole ollut koskaan mitään vikoja, ja se on vienyt aina perille. Edes lumihankeen en ole sillä jäänyt kiinni.

  Mitkä auton ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä?

  Kuuntelen paljon musiikkia autossa jo työni puolesta, ja hyvä äänentoisto on aina ollut minulle ensiarvoisen tärkeää. C-HR:ssä on järisyttävän hyvä äänentoisto JBL:n rakentaman kaiutintekniikan ansiosta. Myös ajomukavuus on tärkeää, ja C-HR:n säädettävä alaselkätuki lisää sitä.

  Kuinka usein vaihdat autoa?

  Noin 3 – 4 vuoden välein, 50 000–60 000 ajokilometrin jälkeen.

  Millaisessa käytössä autosi on?

  Ajan päivittäin töihin Lauttasaareen. Keväisin ja kesällä ajan usein golfkentälle 60 kilometrin matkan ja mökille Keski-Suomeen 250 kilometrin päähän.

  Millainen olisi unelmiesi auto?

  Massiivinen, musta maasturi, jossa on iso sähkömoottori ja viimeisen päälle hyvä äänentoisto. Esimerkiksi Toyota RAV, joka olisi täynnä testosteronia!


 • Kuka

  Esa Lahdenpää, 50

  • Ammatti: Radio NRJ:n ja radio Nostalgian maajohtaja
  • Asuu: Helsingin Hermannissa vaimonsa kanssa
  • Harrastaa: golfia, lenkkeilyä, kuntosalia ja joogaa
  • ”Olen harrastanut golfia 15 vuotta ja lajissa viehättää sen vaikeus.”

   

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua