1. Toyota Way
 2. Ihmiset
 3. Corolla Sedan on golffarin valinta: Hyvät tavaratilat helpottavat harrastamista
Toyota palvelee

Corolla Sedan on golffarin valinta: Hyvät tavaratilat helpottavat harrastamista

Minun Toytani
Himogolffari Kirsti From viihtyy viheriöillä kesät ja talvet. Siirtyessään kentältä toiselle From tarvitsee auton, joka pysyy turvallisesti väylällä ja jonka takakonttiin mahtuvat helposti niin omat kuin pelikaverienkin mailat.
 • Teksti: Juho Paavola
 • Kuvat: Juho Paavola
 • 26.4.2021
 •  
  Miksi valitsit Toyota Corolla Sedanin?

  Tämä on viides Toyotani ja toinen Corollani. Minulla on ollut kaksi Avensista ja yksi Auris. Vuosien hyvien kokemuksien perusteella en ole halunnut vaihtaa merkkiä. Pelaan aktiivisesti golfia, joten tarvitsen tiIavan auton. Siihen on mahduttava helposti parit golfbägit sekä -kärryt, ja tietty pidemmillä matkoilla vielä matkalaukutkin. Auton pitää olla myös luotettava, ettei se jätä tielle.

  Mikä autossasi on parasta?

  Corollassa on hyvät sisätilat ja sitä on helppo ajaa. Arvostan suuresti kattavia varusteita. Minulle tärkeitä ovat esimerkiksi vakionopeudensäädin, automaattinen valaistuksenvaihto, peruutustutka ja navigaattori. Ne kaikki tuovat ajamiseen lisää käytännöllistä mukavuutta.

   

  Kirsti From arvostaa suuresti kattavia varusteita. Hänelle tärkeitä ovat vakionopeudensäädin, automaattinen valaistuksenvaihto, peruutustutka ja navigaattori.

   

  Mitä Toyota merkkinä merkitsee sinulle?

  Toyota merkitsee minulle miellyttäviä ajokilometrejä. Toyotalla on hyvä vaihtoarvo. Vuosihuollot tehdään ammattitaidolla ja vahingon sattuessa myös korjauspalvelut toimivat hienosti. Valitettavasti olen päässyt tutustumaan autoilun tähänkin puoleen, mutta niin kauan kaikki on hyvin, kun selvitään vakuutuksilla. Peltiä saa rahalla lisää, ihmisiä ei. Kerran olen "hionut" Sellon parkkipaikan pylväitä ja muutaman kerran kanssa-autoilijat ovat naarmuttaneet autoni kylkiä.

  Mitkä auton ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä?

  Auton ominaisuuksista tärkeimpiä minulle ovat hyvä ajettavuus, turvallisuus ja kattavat lisävarusteet. Hyvät sisä- ja tavaratilat helpottavat harrastamista ja arkista liikkumista muutenkin.

  Kuinka usein vaihdat autoa?

  Kun olin vielä työelämässä, vaihdoin työsuhdeautoa neljän vuoden välein. Edellinen Toyota Corollani oli minulla seitsemän vuotta. Ei siinäkään vikaa ollut. Vaihdoin sen siksi, että halusin uudemman mallin, jossa on enemmän viimeistä huutoa olevia lisävarusteita!

   

  Hyvät sisä- ja tavaratilat helpottavat harrastamista ja arkista liikkumista muutenkin, kertoo Kirsti From.

   

  Millaisessa käytössä autosi on?

  Kierrän kesällä viikoittain ystävieni kanssa eri golfkentillä pääasiassa Etelä-Suomessa. Talvella käyn pelaamassa Martinlaaksossa Sanomalan painotalossa golfhallissa, jossa on Suur-Helsingin Golfilla, Keimolan Golfilla ja Nurmijärven Golfilla upeat tilat. Siellä viisi simulaattoria, range ja lähipelialue ovat ahkerassa käytössä. Käyn myös ahkerasti tapaamassa ystäviäni sekä poikani perhettä. Kauppareissutkin hoituvat kätevästi autolla.

  Hauskin autoiluun liittyvä muistosi

  Tästä muistosta on jo yli 30 vuotta. Siinä on sekä hauskoja että harmittavia puolia. Lähdin töistä iltamyöhään ja menin työpaikkani autohalliin, jossa työsuhdeautoni oli parkissa. Meillä oli ohje, että avain pitää jättää virtalukkoon, jos joku muu tarvitsee autoa päivän aikana. Yritin avata etuovea, mutta se ei auennutkaan, kuten eivät muutkaan ovet. Avaimet olivat virtalukossa ja auto oli lukinnut itse itsensä päivän aikana. Onneksi työkaverini oli lähdössä samaan aikaan kotiin ja pääsin hänen kyydissään. Seuraavana päivänä menin sitten bussilla töihin vara-avain käsilaukussani!

  Millainen olisi unelmiesi auto?

  Unelmieni auto on urheilullinen, helposti kiihtyvä ja tietysti tummanvihreä!


 •  Kuka

   Kirsti From

  • Ikä 74.
  • On elorahannauttija, kuten eläkeläisiä 1800-luvun loppupuolella tavattiin kutsua.
  • Asuu Espoon Kilonpuistossa. ”Arvostan ympärilläni olevaa luontoa, joka houkuttaa lenkkeilemään. Uudenmaan yli 30:lle golfkentälle on helppoa kulkea pelaamaan.”
  • Perheeseeni kuuluvat poika, miniä ja kaksi lastenlasta.
  • Innokas golffari pelasi viime kesänä 120 täyttä kierrosta ja 9 puolikasta päälle. Kun aikaa viheriöltä jää, From sauvakävelee ja pelaa lautapelejä. ”Nekin ovat hyvää aivojumppaa. Kuusivuotias lapsenlapseni opetti minulle shakinpeluuta ja se kaipaa vielä paljon treenaamista.”
  • Toyota Corolla Sedan on vuosimallia 2017 ja sillä on ajettu 39 000 kilometriä.

   

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua