1. Autot
 2. Toyota bZ4X
 3. Esittely
Toyota palvelee

Toyota bZ4X Active Edition

SUV 5-ovinen

Toyota bZ4X - Active Edition - SUV 5-ovinen
Alkaen
42 990,00 €
Kk-erä esim.
 • 18" kevytmetallivanteet koristekapselein
 • ToyotaSmart Connect -mediakeskus 8" kosketusnäytöllä
 • 7" digitaalinen mittaristo
WLTP
0 g/km
Sähkömoottori 150 kW
204 hv
64 kWh

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/fi/fi

Toyota bZ4X  360°

Pyöritä autoa tarkastellaksesi sitä eri kulmista

 • Design

  Ulkopuolen muotoilu

  Toyota bZ4X -mallin muotoilussa modernin täyssähköauton sulavat linjat yhdistyvät crossoverin varmaan olemukseen. Innovatiivinen Toyota bZ4X onkin ainutlaatuinen yhdistelmä varmaa suorituskykyä ja päät kääntävää muotoilua. Mallin pitkä akseliväli mahdollistaa avarat sisätilat loistavine kuormankuljetuskykyineen.

 • Ajamisen nautinto

  Nauti luokkansa parhaasta suorituskyvystä, lähipäästöttömästi tietenkin. Herkästi reagoiva Toyota bZ4X tarjoaa voimaa ja vääntöä juuri silloin, kun sitä tarvitset. Etuvetoinen bZ4X on varustettu erittäin herkästi reagoivalla 150 kW:n sähkömoottorilla. Se tuottaa 204 hevosvoimaa ja 265 Nm:n väännön, ja auto kiihtyy 0-100 km/h 7,5 sekunnissa. Huippunopeus on rajattu 160 km/h. Nelivetomallin suurin teho on 217,5 hevosvoimaa ja huippuvääntö 336 Nm, ja auto kiihtyy 0-100 km/h 6,9 sekunnissa.

 • Kilpailukykyinen sähköajokantama

  Toyota bZ4X -malli rakentuu Toyotan pitkälle, lähes 25 vuotta kestäneelle sähköistymisen edelläkävijyyden pohjalle. Se tarjoaa jopa 416–511 kilometrin* sähköajokantaman yhdellä latauksella.

 • Toyota T-Mate tarjoaa turvaa tien päälle

  Toyota bZ4X tarjoaa kattavan, viimeisimmän sukupolven Toyota Safety Sense -turvavarustelun*, johon sisältyy muun muassa automaattinen hätäjarrutustoiminto, mukautuva vakionopeudensäädin ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä. *varustetasosta riippuen

Koko näyttö Sulje
*Sähköajokantama ja sähkönkulutus on mitattu WLTP-standardin mukaisesti kontrolloidussa ympäristössä. Toteutuneet arvot saattavat poiketa mitatusta. Sähköajokantamaan ja sähkönkulutukseen vaikuttavat ajotapa sekä muut tekijät mm. lämpötila, tieolosuhteet, liikenne, ajoneuvon kunto, varustelu, kuorma ja matkustajien määrä.

Toyota bZ4X sisätilat

Tilava ja laadukas ohjaamo
Käytännöllinen ja mukava
Sisätilojen design

Tilava ja laadukas ohjaamo

Nahkaverhoillun ohjauspyörän ympärille sijoitettu avara tuulilasi sekä 7" digitaalinen mittaristo huolehtivat siitä, että näkyvyys ja kaikki olennainen tieto ovat helposti kuljettajan saatavilla.

Käytännöllinen ja mukava

Sisätilojen suunnittelussa on huomioitu myös käytännöllisyys. Esimerkiksi ilmastoinnin pienikokoinen ohjauspaneeli sekä matala ja siro korjetaulu luovat auton ohjamoon ilmavuutta ja tilan tuntua.

Sisätilojen design

Toyota bZ4X:n laadun tuntee jo ensikosketuksella. Perforoitu kojetaulu ja pehmeät käsinojat sekä ikkunoiden reunukset luovat rauhoittavan tunnelman. Tyylikkäät satiinikrominväriset koristeosat ja reunukset viimeistelevät tyylin.

Ohjaamo

Toyota bZ4X:n ohjaamossa kuljettaja voi keskittyä ajamiseen. Laadukkaat materiaalit sekä viimeistelty muotoilu yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan tarjovat kuljettajalle ainutlaatuisen ajonautinnon.

Tilava matkustamo
Taitettavat takaistuinten selkänojat
Verhoilu

Tilava matkustamo

Autossa etu- ja takamatkustajien välinen etäisyys on 1000mm, ja takapenkin matkustajilla on käytössä erinomaiset jalkatilat sekä täysin tasainen lattia.

Taitettavat takaistuinten selkänojat

60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimien selkänojat voidaan taittaa alas, jolloin saadaan lisää tilaa isompien tavaroiden kuljettamiseen.

Verhoilu

Valitse Toyota bZ4X-malliisi itsellesi sopivin tyylikkäistä verhoiluista. Saatavilla on sisätilojen verhoilu käytännöllisestä kangasverhoilusta aina ajattoman tyylikkääseen synteettiseen nahkaverhoiluun. Nahkaverhoilun voi valita vaalaeana tai tummana.

Sisätilojen loistavaa suunnittelua

Toyota bZ4X:n pitkän akselivälin ansiosta takamatkustajilla on paljon tilaa.

Haluatko vaihtaa varustetasoa? Vaihda alta.