1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Perheen luottoauto korjattiin Toyotan Relax-turvalla
Toyota palvelee

Perheen luottoauto korjattiin Toyotan Relax-turvalla

Toyota Relax

Tamperelaiselle Jukka Kivimäelle hyvä jälleenmyyntiarvo on ollut tärkeä syy käyttää Toyota-merkkihuoltoa. Relax-turvasta ilman kuluja korjattu vesipumppu toi merkittävän perustelun lisää.

 • Teksti: Juha-Pekka Honkanen
 • Kuva: Jukka Kivimäen kotialbumi
 • 15.2.2024
 • ”Täydellinen huoltokirja auttaa jälleenmyynnissä, mutta Relax-turva tuo älyttömän paljon lisäarvoa merkkihuollon käytölle. Takuu jatkuu tavallaan pidempään ja nyt siitä on tullut konkreettista taloudellista hyötyä.”

  Kivimäki perheineen vaihtoi aiemman Toyota C-HR:n vuoden 2020 Toyota Corolla -farmariin esikoisen synnyttyä. Muun muassa korotetun maavaran tarjoavan Trek-varustetason auto palvelee osana aktiivista arkea: Kivimäki lumilautailee ja kiipeilee, avopuoliso ratsastaa.

  Avopuoliso oli palaamassa tallilta kotiin marras-joulukuun vaihteessa, kun auton vikavalo syttyi ensin ja pian matkanteko loppui kokonaan. Soitto kotiin, ja avomies kiirehti paikalle.

  Tuttu Toyota-merkkihuolto paikansi vian nopeasti

  Kivimäki epäili ensin sään voimakkaan lämpötilavaihtelun aiheuttaneen sähkövian. Autolla pystyi ajamaan uudelleenkäynnistyksen jälkeen, mutta vikavalo pysyi näkyvillä.

  Kivimäki vei Corollan jo vuosien ajalta tuttuun Suomen Autohuoltoon, viralliseen Toyota-merkkihuoltoon Tampereella.

  ”Olen ajanut eri Toyota-malleilla seitsemän vuoden aikana yli 200 000 kilometriä. Ne on huollettu Suomen Autohuollossa, eikä aiemmin ole tarvittu muuta kuin huoltoja ja kuluvien osien vaihtoa.”

  Suomen Autohuollossa todettiin nopeasti ettei kyse ollut sähköviasta: Ongelma paikannettiin rikkoutuneeksi vesipumpuksi.

  Rivakasti luovutuskuntoon

  Relax-turva oli Kivimäelle jo entuudestaan tuttu. Jo korjausaikaa sovittaessa Suomen Autohuollosta kerrottiin, ettei siitä tule Kivimäelle lainkaan kuluja. Auto otettiin korjaamolla vastaan välittömästi, ja varaosan saavuttua korjattiin ripeästi luovutuskuntoon.

  Kivimäki tekee perheensä kanssa kaksi-kolme Lapin-reissua joka talvi. Hän sanoo, että etenkin pienen lapsen kanssa on tärkeää, ettei pakkasten keskellä tarvitse koko ajan miettiä mitä tekee, jos matkanteko katkeaa. Varmuutta tuo täsmällinen huolto ja luottamus autoon.

  ”Relax-turva kertoo siitä, että myös Toyota itse luottaa autoihinsa.”


 •  Kuka

  Jukka Kivimäki, Tampere


   

  Relax-turva

  Toyota Relax -turva kattaa auton yllättävästä rikkoutumisesta koituvat korjauskustannukset, kun ne ovat peräisin jostain muusta viasta kuin normaalista kulumisesta.

  Maksuton turva aktivoidaan merkkihuoltokäynnillä aina vuodeksi, tai huoltoväliksi kerrallaan.

  Relax-turvan saa jopa 10 vuoden ikäiseen ja 185 000 kilometriä ajettuun autoon.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje