1. Autot
  2. Toyota bZ4X
  3. Takuu ja luotettavuus
Toyota palvelee

Toyota bZ4X Active Edition

SUV 5-ovinen

Toyota bZ4X - Active Edition - SUV 5-ovinen
Alkaen
46 490,00 €
Kk-erä esim.
  • 18" kevytmetallivanteet koristekapselein
  • ToyotaSmart Connect -mediakeskus 8" kosketusnäytöllä
  • 7" digitaalinen mittaristo
WLTP
0 g/km
Sähkömoottori etu 80 kW - taka 80 kW
217.5 hv
64 kWh

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/fi/fi

Valmistajan takuu

Toyota tarjoaa henkilöautoille 3v/100 000 km takuun. Kolmen vuoden maalitakuu kattaa sellaiset maalattujen pintojen maali- ja ruostevauriot, jotka johtuvat materiaalin virheellisyydestä tai viimeistelyn laadusta.

Ruostumattomuustakuu

12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu kattaa sellaiset korin virheet, jotka ilmenevät virheellisen materiaalin tai viimeistelyn laadun seurauksena tapahtuneesta ruostumisesta.

Sähköautojen ajoakun takuu

Säännöllisesti huollettujen sähköautojen akkutakuu on 8 v/160 000 km kun akun heikentyminen alle 70 %:iin alkuperäisestä kapasiteetista ja EV-järjestelmän takuu 5 v/100 000 km. Sähköautojen ajoakuille myönnetään 10 vuotta / 1 milj. km kattava Toyota määräaikaishuollon aktivoima EV-akkuturva.

Toyota Huolto

Kun autosi huolto on ajankohtainen, tai kaipaat korjauspalveluja, valtuutetut Toyota-huollot ja koulutettu henkilökuntamme ovat palveluksessasi.

Koulutetuilla Toyota-mekaanikoillamme on paras asiantuntemus autostasi huolehtimiseen. Mikäli autoosi tarvitsee vaihtaa osia, käytämme aina alkuperäisiä Toyota-varaosia, joilla on vähintään 12 kuukauden takuu.

Tutustu Toyotan huoltopalveluihin

Miksi auto kannattaa huoltaa huoltovälin mukaisesti?

Toyota Relax

Auton säännöllinen huolto kannattaa. Kun huollatat autosi huoltovälin mukaisesti meillä, saat autoosi automaattisesti 12 kk:n turvan. Sen aikana voit huoletta keskittyä vain ajamiseen. Relax-turvan voi uusia aina 10 ajoneuvon ikävuoteen tai 185  000 ajokilometriin asti.
Lue lisää Toyota Relaxista

Toyotan palvelunumero

Toyota auttaa ja neuvoo sinua vahingon sattuessa

Toyotan valmistamat ajoneuvot on suunniteltu kestämämään, mutta toisinaan tien päällä tulee eteen yllättäviä tilanteita, kuten mekaaninen vika tai vaikkapa puhjennut rengas.

Ongelmatilanteessa soita maksuttomaan 24h palvelunumeroomme: 

0800 13 663

Toyotan palvelunumero auttaa, mikäli tien päällä sattuu jotain yllättävää.