1. Discover Toyota
  2. Start your impossible
  3. Yhteistyökumppanit
Toyota palvelee

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Start Your Impossible

Toyotan Start Your Impossible -liike tähtää paremman liikkuvuuden mahdollistamiseen kaikille. Meillä on ilo tehdä yhteistyötä paikallisten tahojen kanssa, jotka jakavat kanssamme samat arvot ja tavoitteet.

Suomen Olympiakomitea

Olemme Kansainvälisen Olympiakomitean pääyhteistyökumppani ja teemme tiivistä yhteistyötä myös Suomen Olympiakomitean kanssa. Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka tehtävänä on koko kansan liikkeen lisääminen, huippu-urheilun kehittäminen sekä liikuntakulttuurin yhteiskunnallisen aseman vahvistaminen. Yhteistyössä toteuttamamme Road to Tokyo -videot nostavat suomalaisia urheilijoita valokeilaan ja inspiroivat ihmisiä liikkumaan.

Suomen Paralympiakomitea

Toyota on myös Kansainvälisen Paralympiakomitean maailmanlaajuinen yhteistyökumppani. Toteutamme yhteistyötä paikallisella tasolla Suomen Paralympiakomitean kanssa #StartYourImpossible-teeman ympärillä Para School Day -kiertueen mahdollistamisessa, Suomen Paralympiajoukkueen tukemisessa ja tuoreimpana Special Olympics Finland -yhteistyön kautta. Yhteistyön myötä haluamme luoda mahdollisuuksia säännölliseen harjoitteluun, kilpailemiseen, sekä urheilun ilon jakamiseen ystävien, perheiden ja koko yhteisön kanssa.

Special Olympics Finland

Toyota Motor Europe ja Special Olympics Europe Eurasia ovat sopineet laajasta yhteistyöstä, ja toteutamme yhteistötä myös paikallisesti. Special Olympics on kehitysvammaisten lasten ja aikuisten urheiluliike. Se luo mahdollisuuksia säännölliseen harjoitteluun, kilpailemiseen sekä urheilun ilon jakamiseen ystävien, perheiden ja yhteisön kanssa. Suomessa Special Olympics -toiminnasta vastaa Suomen Paralympiakomitean alainen Special Olympics Finland. Paikallisen yhteistyön kulmakivenä on mahdollisuuksien tarjoaminen ja niihin tarttuminen.