1. Ostajalle
  2. Rahoitus
  3. Toyota Easy Osamaksu
Toyota palvelee

Toyota Easy Osamaksu

Tarpeisiisi sopiva uusi tai käytetty Toyota järkevällä kuukausierällä ja taatulla hyvityshinnalla.

Joustava

Muuttuiko autoilutarpeesi tai iskikö autokuume? Toyota Easy Osamaksun ansiosta sinulla on aina tarpeisiisi sopiva auto käytössäsi. Voit vaihtaa auton säännöllisin väliajoin, halutessasi myös kesken sopimuksen.

Turvallinen

Toyota Easy Osamaksussa annamme autollesi taatun hyvityshinnan. Tiedät jo sopimusta tehdessäsi, mikä on autosi arvo vähintään sopimuksen päättyessä. Sopimuskauden lopussa sinulla ei voi olla velkaa enemmän kuin auton arvo on. Riski auton arvon alenemisesta on Toyota Rahoituksella, ei sinulla asiakkaana.

Helppo

Toyota Easy Osamaksussa kuukausierä lasketaan niin, että sen suuruus vastaisi mahdollisimman hyvin auton käyttöä sopimusajalta. Et siis maksa liikaa etkä liian vähän. Sinun tulee vain arvioida ajomääräsi, niin me Toyota Rahoituksella laskemme sinulle, minkä verran autoilusta kannattaa maksaa.

Toyota Easy Osamaksu - yllättävän helppo tapa hankkia Toyota

Laske rahoitus

Mistä Toyota Easy Osamaksu -rahoituksen saa?

Toyota Easy Osamaksu -sopimuksen saat helposti ja nopeasti Toyota-jälleenmyyjältäsi niin uusiin kuin valikoituihin käytettyihin Toyota-autoihin.

Voit jo etukäteen laskea valitsemallesi autolle sopivan kuukausierän. Uusien autojen laskelman pääset tekemään Toyota Easy Osamaksu -laskurissa, ja valikoituihin Toyota-vaihtoautoihin pääset tekemään laskelman suoraan auton rahoituslaskurissa. Siirry vaihtoautohakuun tästä.

Toyota Easy Osamaksun faktat

  • Uusiin ja valikoituihin käytettyihin Toyota-henkilöautoihin.
  • Osamaksu, sopimusaika 2–5 vuotta.
  • Taattu hyvityshinta = autosi arvo vähintään sopimuksen lopussa.
  • Taattu hyvityshinta lasketaan arvioitujen ajokilometrien ja sopimusajan perusteella.
  • Auton vaihto on mahdollista myös sopimuksen aikana, koska kyseessä on osamaksu.
  • Jos haluat pitää auton, voit maksaa viimeisen suuremman erän kerralla tai osissa. Voit myös palauttaa auton taattua hyvityshintaa vastaan sopimuksen päättyessä.

 

Tutustu osamaksun usein kysyttyihin kysymyksiin.

 
Kokonaisratkaisu

Ota Toyota Easy Osamaksusi yhteyteen myös Huoltosopimus ja Rahoituskaskovakuutus, niin tiedät autoilusi kulut jo etukäteen.