1. Ostajalle
 2. Vuokraa auto
Toyota palvelee

Toyota Rent

Varaa vuokra-auto kätevästi verkossa
Verkkosivuillamme ennakkovaraat kätevästi haluamasi vuokra-auton toivomaasi ajankohtaan, jolloin voit noutaa sen vuokraamosta. Suurin osa vuokra-autoistamme on taloudellisia ja helppokäyttöisiä täyshybridejä, joilla ajat jopa puolet ajasta hiljaisesti sähköllä – eikä tarvetta latausjohdoille ole. Toyota Rentissä automaattivaihteisto ei maksa ylimääräistä ja autot ovat Toyotan tapaan hyvin varusteltuja. Voit ajaa vuokra-aikana niin paljon kuin haluat ilman kilometrimaksuja.
 • Helppo verkkovaraus
 • Automaattivaihteet ilman lisähintaa
 • Taloudellinen hybridi ilman lisähintaa
 • Ei kilometrirajaa
 

Poimintoja varausehdoista

 • Varauksen hintaan sisältyy rajoittamaton ajokilometrimäärä.
 • Varauksen peruuttaminen on maksutonta 48 tuntia ennen vuokrauksen alkamisajankohtaa.
 • Vuokraajalla on oltava voimassa oleva ajokortti ja vähintään yhden vuoden ajokokemus.
 • Vuokraus maksetaan vuokraamolle auton noudon yhteydessä.
 • Vuokraajan tulee varautua esittämään luottokorttinsa, jolta tehdään katevaraus.
 • Vuokra-auton vakuutuksen vahinkokohtainen omavastuu on 1 685 €, ja se on pienennettävissä varauksen yhteydessä 510 euroon.
 • Noudatamme Suomen Autovuokraamojen Liiton yleisiä vuokrausehtoja: www.autovuokraamoliitto.fi

Extract of the booking conditions

 • Free mileage is included in every reservation.
 • Free cancellation is available until 48 hours prior to rental period.
 • Valid driver’s licence and a one-year minimum of driving experience is required.
 • The payment is carried out to the rental office at the time of pick-up.
 • Renter’s credit card is required for a cover charge.
 • Insurance deductible is 1 685 € or 510 € when reduced with additional cost.
 • We comply with the general rental terms and conditions of the Finnish Car Rental Association: www.autovuokraamoliitto.fi/rental-terms

Usein kysytyt kysymykset

 1. Kaikki

Toyota Rent on Toyotan oma autonvuokrauspalvelu, joka tarjoaa vuokrattavaksi korkealuokkaisia, uusimpia ja laadukkaita Toyota henkilö- ja tavara-autoja erilaisiin elämäntilanteisiin.

Helpoiten varaaminen onnistuu Toyota Rent -verkkopalvelusta.

Auton voi noutaa Toyotan vuokraamoista, jotka sijaitsevat Toyota -liikkeissä ympäri Suomea.

Hintaan kuuluu auton käyttöoikeus sekä rajaton kilometrimäärä.

Vastaat vain auton käyttökuluista kuten polttoaine, pysäköintimaksut tai mahdolliset sakot.

Kuljettajalla on oltava koko vuokra-ajan voimassa oleva EU:ssa hyväksytty henkilöauton ajokortti ja vähintään vuoden ajokokemus. Vuokrauksessa ei ole ikärajoituksia. Ehdot koskevat myös mahdollisia lisäkuljettajia.

Lähtökohtaisesti lemmikkieläimen kuljettaminen on kiellettyä, mutta voit tarvittaessa tiedustella lupaa ko. Toyota Rent -vuokraamosta. Lemmikkieläimen kuljettamista tällöin saatetaan periä vuokraamokohtainen lisämaksu.

Valtaosa palvelussa tarjolla olevista automalleista on hybridejä, mutta mukana on myös joitakin sähkö-, bensiini- tai dieselkäyttöisiä autoja.

Toyota Rent -vuokraamon aukioloajat ovat näkyvillä kyseisen liikkeen tiedoissa. Varmista kuitenkin poikkeavat aukioloajat pyhien alla/kesällä.

Toyota Rent autoja ei saa viedä ulkomaille.

Auton maksamisen yhteydessä sinun on auton vuokraajana esitettävä henkilökohtainen luottokorttisi, jolta vuokraamon on voitava tehdä onnistuneesti enintään vuokrattavan auton omavastuun suuruinen katevaraus.

Maksu suoritetaan siinä Toyota Rent -vuokraamossa, josta olet varannut auton. Maksamisen yhteydessä asiakkaan on esitettävä vuokrasopimuksen allekirjoittajan henkilökohtainen maksukortti, jolta vuokraamon on voitava tehdä onnistuneesti myös enintään vuokrattavan auton vahinko-omavastuun suuruinen katevaraus.

Mikäli haluat muuttaa varauksen nouto- tai palautusaikaa, voit tiedustella tätä mahdollisuutta ottamalla yhteyttä siihen Toyota Rent -vuokraamoon, johon varaus on tehty. Otathan huomioon, että tämä saattaa vaikutta varauksen hintaan.

Voit perua varauksesi maksutta vähintään kaksi arkipäivää ennen vuokrauksen alkamista Toyota Rent -verkkovarauspalvelussa. Mikäli varatun vuokrauksen alkuun on peruutushetkellä aikaa vähemmän kuin kaksi arkipäivää, peruutus on tehtävä ottamalla yhteys suoraan Toyota Rent -vuokraamoon, josta olet autosi varannut. Viimeksi mainitussa tapauksessa veloitetaan asiakkaalta 100 euron peruutusmaksu. Lisätietoa varausehdoissa.

Ei ole. Automalleja löytyy kuitenkin useammassa eri kokoluokassa, ja harrastusvälineet voivat mahtua matkaan ilman lisävarusteitakin.

Toyota Rentissä rajoittamattomat kilometrit kuuluvat hintaan.

Autoon liittyvissä mahdollisissa pienissä ongelmatilanteissa, jotka eivät estä ajamista, olethan ensisijaisesti yhteydessä auton sinulle luovuttaneeseen Toyota Rent -vuokraamoon. Kiireellisissä asioissa tai ajamisen estävissä tilanteissa, mikäli Toyota Rent -vuokraamo ei ole auki, voit olla yhteydessä 24/7 maksuttomaan tiepalvelun numeroon: 0800 13663.

Omavastuu kolari-, lasi-, palo-, ilkivalta-, varkaus- tai hirvieläinvahingoissa on 1685 €. Voit myös ostaa omavastuun pienennyksen lisäpalveluna varaamisen yhteydessä, jolla omavastuu on 510 €.

Auton voit noutaa varausvahvistuksessa mainittuna aikana. Ota mukaasi ajokortti, joka tarkistetaan auton luovuttamisen yhteydessä. Auto luovutetaan aina tankki täynnä tai vähintään 80 % ajoakun varauksella, kun kyseessä on täyssähköauto. Saat tarvittaessa myös opastusta auton käyttöön noudon yhteydessä. Valmistauduthan myös maksamaan palvelun luovutuksen yhteydessä ja varmista, että maksukortilta voidaan tehdä omavastuun suuruinen katevaraus.

Palauta auto siistissä kunnossa ja tankki täynnä samaan toimipisteeseen mistä noudit auton varausvahvistuksessa mainittuun ajankohtaan mennessä. Jos palautat auton Toyota Rent -vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella, kuvaathan auton vähintään neljästä kulmasta. Jos sinulla on ollut sähköauto, täytyy sen lataustaso olla vähintään 80 %. ellei liikkeen kanssa muuta ole sovittu.

Mikäli haluat muuttaa varauksen nouto- tai palautusaikaa, voit tiedustella tätä mahdollisuutta ottamalla yhteyttä suoraan siihen Toyota Rent -vuokraamoon, josta olet autosi varannut.