Create Value by Enabling
Freedom of Movement

Toyota Rahoitus

Toyota Finance Finland Oy eli Toyota Rahoitus, tarjoaa helppoja ja joustavia rahoitusratkaisuja uusiin ja käytettyihin autoihin yksityisille kuluttajille sekä yrityksille yhdessä Toyota-jälleenmyyjän kanssa. Tarjoamme erilaisia osamaksu ja leasing rahoitusratkaisuja, joiden yhteyteen voit halutessasi valita Toyota Rahoituskaskovakuutuksen. Muita tuotteitamme ovat esimerkiksi Toyota Huoltosopimus ja Toyota Huoltorahoitus.

Toyota Rahoitus on suomalainen yhtiö, osa globaalia Toyota Financial Services ryhmittymää, joka toimii yli 35 maassa ja on maailman suurin autojen rahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Toyota maahantuojan ja Toyota jälleenmyyjäverkoston kanssa palvellaksemme asiakkaitamme paremmin. Suomessa Toyota Rahoitus työllistää noin 30 henkilöä pääkonttorissa Vantaalla.

Olemme mahdollistaneet yli 300 000 asiakkaallemme uuden auton hankinnan. Asiakaspalvelussamme sinusta huolta pitävät osaavat asiakasneuvojamme joilta saat aina ystävällistä ja henkilökohtaista palvelua.

Asiakaspalvelumme sujuvuudesta kertoo esimerkiksi se, että vastaamme puheluihin keskimäärin 15 sekunnissa. Sopimukseesi liittyviä asioita voit tarkastella ja hoitaa myös asiakkaan sähköisessä My Finance palvelussa.

Toyota Financial Services katsoo vahvasti tulevaisuuteen ja on autojen rahoittamisen lisäksi mukana mahdollistamassa erilaisia liikkumisen muotoja mm. Whim appia.

Toivotamme sinut lämpimästi asiakkaaksemme!

Lue lisää:

Leasing – ohjeita vuokralleottajalle Leasing – ohjeita vuokralleottajalle Tietoa Huoltoleasing tai Rahoitusleasing -auton sopimuksiin liittyvistä asioista. Leasing – ohjeita käyttäjälle Leasing – ohjeita käyttäjälle Tietoa Huoltoleasing tai Rahoitusleasing -autosi ajamiseen ja käyttöön liittyvistä asioista. Toyota Kuukausierälaskin Kuukausierälaskin Toyota-kuukausierälaskimella löydät juuri sinulle parhaiten sopivan Toyota-mallin. Kuukausierälaskimella näet heti toiveesi täyttävät mallit ja voit muuttaa kuukausierää, sopimuksen kestoa tai käsirahaa haluamaasi suuntaan. Rahoitus ja palvelut Rahoitus ja palvelut Tästä osiosta löydät helposti ja nopeasti yritysautojen rahoittamiseen, huoltoon ja vakuuttamiseen liittyvät palvelumme.