Toyota Hybrid Business

Tutustu yritysautomallistoomme

Laajasta Toyota-mallistosta löytyy useita yritysautoilijoille suunnattuja kattavasti varusteltuja Business-malleja.

Suomen suosituin hybridimallisto

Onko valintasi kaupunkiauto, tyylikäs Sedan vai kenties täysikokoinen maasturi? Laajasta hybridimallistostamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Tutustu hybridivaihtoehtoihimme ja niiden Business-varusteluun.

RAV4 Business

RAV4 Business

Täysin uusi RAV4 on ratkaisevasti vahvempi, yhtä lailla kaupunkiin kuin maastoonkin suunniteltu täysimittainen katumaasturi.

Tutustu RAV4 Business -mallliin
RAV4 Plug-in Hybrid Business

RAV4 Plug-in Hybrid Business

Uusi RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.

Tutustu RAV4 Plug-in Hybrid Business -mallliin
Katso hinnat ja vertaa varustelutasoja

Camry Hybrid Business

Elegantti muotoilu, edistyneet teknologiaratkaisut ja 218 hv hiljaista hybridivoimaa. Ylellinen Camry Hybrid ruokkii kaikkia aisteja.

Tutustu Camry Business -malliin
C-HR Hybrid Business

C-HR Hybrid Business

Erottuva crossover kääntää katseet ja sytyttää sydämet. Urheilullinen ketteryys, katumaasturin mukavuus ja itselataavan hybridin helppous yhdistyvät C-HR:ssä ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Tutustu C-HR Business -malliin
Yaris Cross Business

Yaris Cross Business

Täysin uusi Yaris Cross yhdistää kompaktin hybridiauton ja katumaasturin parhaat puolet ainutlaatuisella tavalla.

Tutustu Yaris Cross Business -malliin
Prius Business

Prius Business

Prius on paitsi järkevä edelläkävijä, myös hauska: se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän erottuvaa muotoilua, älykästä teknologiaa ja ajamisen nautittavuutta.

Tutustu Prius Business -malliin
Prius Plug-in Business

Prius Plug-in Business

Ladattava hybridi Prius Plug-in on täydellinen valinta autoilijalle, joka haluaa hyötyä entistä pidempikestoisen sähköajotilan eduista.

Tutustu Prius Plug-in Business -malliin
Yaris Hybrid Business

Yaris Hybrid Business

Uudessa Yarisissa energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen.

Tutustu Yaris Hybrid Business -malliin
Corolla Hatchback Business

Corolla Hatchback Business

Ketterän Hatchbackin ilme on rohkea ja nuorekas, ja saatavilla oleva tehokas 184-hevosvoimainen hybridivoimalinja tekee siitä Corolla-perheen hauskimman ajettavan.

Tutustu Corolla Hatchback Business -malliin
Corolla Touring Sports Business

Corolla Touring Sports Business

Iso ja monikäyttöinen Touring Sports tarjoaa linjakkaan ulkonäön lisäksi runsaasti monikäyttöistä tilaa ja jopa 184 hv hiljaista hybridivoimaa.

Tutustu Corolla Touring Sports Business -malliin
Corolla Sedan Business

Corolla Sedan Business

Moderni Sedan on tyylikäs valinta. Sen kylkilinja jatkuu linjakkaasti keulalta suureen tavaratilaan asti, ja auton yleisilme on samaan aikaan voimakas ja arvokas. Corolla Sedan tekee vaikutuksen, minne ikinä menetkin.

Tutustu Corolla Sedan Business -malliin

Lisää tästä aiheesta

Toyotan uutuusmallien esittely Toyotan uutuusmallien esittely Tervetuloa Toyotan uutuusmallien esittelysivulle. Tältä sivulta löydät videoesittelyt uusimmista malleistamme. Toyota Virtuaaliesittely Virtuaaliesittely Tutustu interaktiivisesti Ville Klingan kanssa Toyota-työsuhdeautoihin ja valitse sinulle sopiva vaihtoehto. RAV4 Plug-in Hybrid Business RAV4 Plug-in Hybrid Business Toyotan hybridimalliston uusi lippulaiva, RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i, johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä. C-HR Hybrid Business C-HR Hybrid Business Erottuva crossover kääntää katseet ja sytyttää sydämet. Urheilullinen ketteryys, katumaasturin mukavuus ja itselataavan hybridin helppous yhdistyvät C-HR:ssä ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.