1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Kysy itseltäsi kolme kysymystä ja tiedät, kumpi sopii sinulle paremmin: Toyota Easy Osamaksu vai -Yksityisleasing
Toyota palvelee

Kysy itseltäsi kolme kysymystä ja tiedät, kumpi sopii sinulle paremmin: Toyota Easy Osamaksu vai -Yksityisleasing

Toyota Easy Osamaksu
Toyota Easy -hankintatapaan kuuluvilla Toyota Easy Osamaksulla ja -Yksityisleasingilla on monta yhteneväisyyttä. Niillä on kuitenkin eroavaisuuksia, jotka kannattaa huomioida miettiessä itselle sopivinta tapaa hankkia seuraava auto. Nämä kolme kysymystä auttavat sinua valitsemaan.
 • Teksti: Roosa Lumirotko
 • Kuva: Adobe
 • 14.4.2022
 • Haluatko vapauden valita vai vapauden olla tekemättä päätöksiä?

  Toiset arvostavat monipuolisia mahdollisuuksia tehdä valintoja ja rakentaa autoiluun liittyvä kokonaisuus pala kerrallaan. Toisille vapautta on valmiiksi mietitty palvelupaketti, joka tarjoaa mahdollisuuden olla tekemättä paljon erilaisia päätöksiä.

  Toyota Easy Osamaksussa asiakas voi räätälöidä itselleen sopivan kokonaisuuden valitsemalla, mitä palveluita kuukausierään sisällytetään. Tarjolla on erilaajuisia huoltosopimuspaketteja ja autovakuutusta.

  Toyota Easy Yksityisleasingissa kuukausierään kuuluu aina kattava palvelukokonaisuus. Sekä auton huollot, huollon sijaisauto, että renkaiden vaihdot ja kunnossapidot hoituu sopimuksen puitteissa laajan Toyota-verkoston toimesta.

  Riippumatta siitä kummalla tavalla auton hankkii, tarjolla on laaja Toyota-mallisto sekä varustelumahdollisuudet varmistamassa, että jokainen saa oman näköisensä auton.

  Tiedätkö autoilutarpeesi seuraaville vuosille vai tapaavatko ne vaihdella odottamattomasti?

  Toyota Easy Yksityisleasing sopii parhaiten silloin, kun asiakas tietää oman autoilutarpeensa suunnilleen muutamaksi vuodeksi kerrallaan. Yksityisleasing on pitkäaikaista vuokraamista, jossa sopimuskausi on ennalta sovittu. Auto palautetaan Toyotalle sopimuksen päätteeksi, jolloin asiakas voi kätevästi vaihtaa halutessaan uuteen Toyotaan.

  Osamaksussa asiakas voi puolestaan myydä, vaihtaa tai lunastaa auton sopimuksen päättyessä, sekä myös kesken sopimuskauden. Sopimustyyppinä se sopii autoilijalle, jolla on taipumusta yllättävään autokuumeeseen tai jonka vaatimukset autolleen saattavat vaihdella usein.

  Haluatko omistaa hankitun auton jossain vaiheessa?

  Nykyään on helppoa, kun voi valita, omistaako asioita vai haluaako vain käyttää niitä. Hankkiessaan auton Toyota Easy Osamaksulla, voi sen lunastaa omakseen maksamalla jäljellä olevan rahoituksen. Toisin kuin osamaksusopimuksessa, yksityisleasing ei tähtää auton omistamiseen sopimusajankaan jälkeen, vaan auton palauduttua velvollisuudet autoa kohtaa päättyvät. Niille, ketkä haluavat vain käyttää autoa omistamatta sitä, on Toyota Easy Yksityisleasing hyvä vaihtoehto.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua