1. Ajankohtaista
  2. Ikoninen Toyota Prius
Toyota palvelee

Ikoninen Toyota Prius

Esitellessään ensimmäisen Toyota Priuksen vuonna 1997 Toyota tuli samalla aloittaneeksi modernin ajan vallankumouksen autoteollisuudessa. Aluksi lanseeraus nostatti kulmakarvoja ja kirvoitti monia skeptisiä kommentteja, mutta Toyotan johto ja insinöörit uskoivat uraauurtavaan visioonsa ja siihen, että päätös osoittautuisi vielä oikeaksi.

  • Tänään Toyotalla onkin syytä juhlaan. Sen valmistamia täyshybridiautoja on myyty jo yli 18 miljoonaa kappaletta ympäri maailman, ja lisäksi hybriditeknologialla varustetut autot ovat keränneet menestystä myös kilpaurheilun saralla.
  • Sähköistymisen edelläkävijä, ikoninen Toyota Prius on alusta asti ollut teknisten innovaatioiden suunnannäyttäjä ja on sitä jatkossakin. Täysin uusi, viidennen sukupolven Toyota Prius Plug-in Hybrid vie nyt hybriditeknologian jälleen uudelle tasolle.

Täysin uusi Toyota Prius Plug-in Hybrid

Saammeko esitellä: täysin uusi, viidennen sukupolven Toyota Prius. Tässä näyttävän modernissa ladattavassa plug-in -mallissa erinomainen suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa.
Tutustu malliin

Mikä hybridi sinulle sopii?

Toyotalla on automaailman pisin kokemus hybriditeknologiasta. Hybridimallistomme on Suomen suosituin, ja siitä löytyy vaihtoehtoja kaupunkiautosta maasturiin. Itselataavilla täyshybrideillämme ajat jopa puolet ajostasi sähköllä - hiljaisesti, päästöttömästi ja taloudellisesti. Ja mikäli haluat ajaa vieläkin enemmän sähköllä, valintasi on ladattava Plug-in hybridi. Laatimamme hybridivalitsimen avulla löydät juuri sinulle sopivan hybridiauton.
Löydä sinulle sopiva hybridiauto

Olisiko aika vaihtaa sähköautoon?

  • Toyota bZ, “beyond Zero” kertoo Toyotan sitoutumisesta hiilineutraaliin liikkumiseen – ja paljon enemmän. Aloitamme uuden, jännittävän aikakauden esitellessämme sarjan uuden sukupolven sähköautoja, jotka matkaavat vielä nollapäästöjäkin pidemmälle. Käyttäjälähtöisesti suunniteltu täyssähköperhe on täysin lähipäästötön, mutta me haluamme vielä enemmän. Haluamme muuttaa tulevaisuutta ja tehdä ajamisesta vieläkin helpompaa ja hauskempaa.
  • Toyota bZ -täyssähköautoperheen ensimmäinen jäsen, Toyota bZ4X rakentuu Toyotan pitkälle, lähes 25 vuoden kokemukselle akkujen kehitystyöstä, minkä ansiosta tämä uutuusmalli tarjoaa jopa yli 500 kilometrin* sähköajokantaman. Mallin muotoilussa täyssähköauton puhdaslinjainen, sulava ja samalla voimakas ulkodesign yhdistyy crossoverin varmaan olemukseen. Innovatiivinen Toyota bZ4X onkin ainutlaatuinen yhdistelmä varmaa suorituskykyä ja päät kääntävää muotoilua.
* Sähköajokantama ja sähkönkulutus on mitattu WLTP-standardin mukaisesti kontrolloidussa ympäristössä. Toteutuneet arvot saattavat poiketa mitatusta. Sähköajokantamaan ja sähkönkulutukseen vaikuttavat ajotapa sekä muut tekijät mm. lämpötila, tieolosuhteet, liikenne, ajoneuvon kunto, varustelu, kuorma ja matkustajien määrä.

Toyota Approved -vaihtoautot

Huolettomia kilometrejä
Hae Prius-vaihtoautoja