TULOSSA TÄYSIN UUSI CROSSOVER:
TOYOTA COROLLA CROSS

SAAMMEKO ESITELLÄ:

täysin uusi Corolla Cross.

Uusi crossover-malli täydentää Corolla-perheen. Sen käytännölliset tilat, korkean istuma-asennon tarjoama hyvä näkyvyys, Toyotan edistynyt, viidennen sukupolven hybridivoimalinja sekä moderni turvavarustelu vastaavat täydellisesti perheiden moninaisiin tarpeisiin.

Uutuus saapuu Suomeen syksyllä 2022.

Pysy kuulolla ja tilaa uutiskirje

/
Tyylikkäästi käytännöllinen

Uusi Corolla Cross tarjoaa vankan ja vahvan olemuksen, erinomaisen näkyvyyden korkean istuma-asennon ansiosta sekä runsaasti käytännöllistä tilaa. Reilusti aukeavat takaovet sekä runsas pään- ja jalkatila tekevät niin autoon nousun kuin matkustamisenkin helpoksi ja mukavaksi, ja muunneltavat sisätilat tuovat rutkasti käytännöllisyyttä päivittäiseen elämään.

Nauti hybridin huolettomuudesta

Uuden Corolla Cross -mallin voimanlähde perustuu Toyotan viidennen sukupolven hybriditeknologiaan. Uusi, kaksilitrainen hybridivoimalinja tarjoaa riittävästi voimaa ja vääntöä kaikkiin ajotilanteisiin, ja saatavilla oleva älykäs AWD-i-nelivetojärjestelmä varmistaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. Polttoaineen kulutus ja hiilidioksidipäästöt pysyvät alhaisina Toyotan edistyneen hybriditeknologian ansiosta.

/
/
Varmaa ja turvallista menoa

Uuden Corolla Cross -mallin kanssa matkanteko on aina varmaa ja mukavaa. Turvallisuudesta huolehtii Toyota Safety Sense -turvavarustelun uusin sukupolvi, jonka ominaisuuksiin sisältyvät mm. törmäyksenestojärjestelmä (PCS) sekä liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA). Toyota Smart Connect -multimedialaite rakentuu 10,5-tuumaisen kosketusnäytön ympärille, ja lisäksi tarjolla on pilvipohjainen, aina ajan tasalla oleva navigointi sekä älypuhelimen integrointiominaisuus.

IHASTU UUTEEN CROSSOVERIIN
/
Uusia näkökulmia

Reilun maavaran ja crossoverille tyypillisen korkean istuma-asennon ansiosta ajaminen uudella Corolla Cross -mallilla on varmaa ja miellyttävää niin kaupunkiympäristössä kuin vaikkapa mökkireissuillakin. Saatavilla olevan AWD-i-nelivetojärjestelmän ansiosta eteneminen on varmaa Suomen haastavissakin sääolosuhteissa.

Corolla-perhe täydentyy crossover-mallilla

Uusi crossover Toyota Corolla Cross täydentää suositun Corolla-perheen. Tyylikäs ja käytännöllinen crossover sopii täydellisesti aktiivisten perheiden tarpeisiin mm. erinomaisen näkyvyyden, hyvän kattokorkeuden, runsaiden jalkatilojen, kätevän lastauskorkeuden, reilusti aukeavien takaovien sekä tilavan tavaratilan ansiosta.

/
/
Nauti ajamisesta

Uuden Corolla Cross -mallin ratissa voit nauttia ajamisesta vieläkin enemmän. Ketterä, tehokas ja herkästi reagoiva hybridivoimalinja tarjoaa jopa riittävästi voimaa ja tehoa, ja saatavilla oleva älykäs AWD-i-nelivetojärjestelmä varmistaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. Edistyksellinen teknologia ja turvavarustelu tuovat lisää varmuutta ja mielenrauhaa tien päälle.

LUE LISÄÄ

Toyota palvelee verkossa Toyota palvelee verkossa Toyota palvelee kattavasti myös verkossa. Voit keskustella asiantuntijoidemme kanssa, vertailla rahoitusvaihtoehtoja, saada luottopäätöksen ja ostaa tietyt automallit kätevästi verkossa. Tutustu digitaalisiin palveluihimme. Toyota Yaris on Vuoden Auto 2021 Toyota Yaris on Vuoden Auto 2021 Uusi Toyota Yaris on valittu Vuoden Autoksi 2021. Arvostetun tittelin Yarisille myönsi 59 eurooppalaisesta autotoimittajasta koostuva Vuoden Auto -tuomaristo. Tuomaristo kiitti erityisesti Yarisin vähäpäästöistä hybriditeknologiaa, luokkansa johtavaa turvallisuusvarustelua, ajo-ominaisuuksia sekä muotoilua. Toyota kuukausitilaus Toyota kuukausitilaus Maailma muuttuu ja sen myötä myös autoilu. Toyotan uusi kuukausitilaukseen perustuva liikkuvuuspalvelu tuo sujuvuutta arkeen. Autoilu ei ole koskaan ollut näin helppoa, näin huoletonta eikä varsinkaan näin sitoumuksetonta. Toyota on edelleen maailman arvokkain autobrändi Toyota on edelleen maailman arvokkain autobrändi Interbrand on julkaissut tuoreen listauksen maailman arvokkaimmista brändeistä (Best Global Brands 2020). Toyota on vuoden 2020 tutkimuksen mukaan edelleen maailman arvokkain autobrändi.