1. Omistajalle
  2. Huolto ja korjaus
Toyota palvelee

Huolto

Auton säännöllinen huolto on tärkeää. Toyota-korjaamoilla autostasi huolehtivat asiantuntevat huoltoneuvojat sekä ammattitaitoiset mekaanikot. He auttavat ja neuvovat sinua autosi kuntoa tai huoltoa koskevissa asioissa. He myös tuntevat hybridisi parhaiten.

Miksi Toyota-huolto kannattaa?

Auton säännöllinen huoltaminen on tärkeää. Hyvin huollettu auto pysyy paitsi toimintavarmana ja turvallisena, se säilyttää paremmin jälleenmyyntiarvonsa ja vaikuttaa myös ilman puhtauteen.

Ajoneuvon kuluvien osien, kuten jarrupalojen, auton ohjaukseen liittyvien nivelien sekä renkaiden kulutuspintojen säännöllinen tarkastus ja mahdollinen vaihto varmistavat autosi turvallisuuden. Samoin auton erilaiset nesteet, niiden taso sekä suodattimet on syytä tarkastaa ja vaihtaa tasaisin väliajoin, sillä näiden tehtävä on suojata auton eri osien ennenaikaista kulumista. Esimerkiksi jäähdytysneste suojaa auton jäähdytysjärjestelmää ylikuumenemiselta tai jäätymiseltä vaihteiston öljyn varjellessa voimansiirtoa hajoamiselta. Moottori on auton sydän, ja huollettu moottori kestää pidempään sekä tarjoaa laadukkaita ja puhtaampia ajokilometrejä pidemmälle tulevaisuuteen.

Varaa aika huoltoon verkosta, näet myös hinnan huollollesi saman tien.

Kolhujen korjaaminen alkaa Vauriotarkastuksella

Mikäli autoosi on tullut kolhuja, kiveniskemiä tuulilasiin tai suurempiakin korjausta vaativia vaurioita, varaa aika Toyotan vauriotarkastukseen. Ajan saat varattu helposti verkosta juuri sinulle sopivaan aikaan ja paikkaan. Autosi korjataan aina varmasti aidoilla, alkuperäisillä Toyota-osilla. Autosi takuut säilyvät korjauksista huolimatta alkuperäisessä laajuudessaan.

Toyota Vauriotarkastus

Toyotan Huoltorahoitus tuo helpotusta autoilun kuluihin

Autoillessa vastaan tulee toisinaan yllätyksiä, joista koituu äkillisiä kuluja. Näitä yllättäviä kuluja on mahdollista tasapainottaa ja jakaa usempaan erään Toyotan Huoltorahoituksen avulla. Toyota Huoltorahoituksella voit maksaa esimerkiksi uudet renkaat, yksilölliset lisävarusteet tai laajan huollon juuri itsellesi sopivissa erissä.

Toyota Huoltorahoitus

Miten voimme palvella?

  • Toyotan korjaamokirjallisuus

    Voit tutustua Toyotan korjaamokirjallisuuteen TechDoc online-palvelussa. Palvelusta löytyy noin vuodesta 2000 ensiesiteltyjen mallien korjaamokirjallisuus.

Miksi auto kannattaa huollattaa huoltovälin mukaisesti?

Toyota Relax

Auton säännöllinen huolto kannattaa. Kun huollatat autosi huoltovälin mukaisesti meillä, saat autoosi automaattisesti 12 kk:n turvan. Sen aikana voit huoletta keskittyä vain ajamiseen. Relax-turvan voi uusia aina 10 ajoneuvon ikävuoteen tai 185  000 ajokilometriin asti.
Lue lisää Toyota Relaxista