Android Auto ja Apple CarPlay- multimediapäivitys vain 99 €

Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Päivitä autosi multimediajärjestelmä yhteensopivaksi älypuhelimesi kanssa

Toyota tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden päivittää Toyota Touch 2 & Go -multimedialaite versioon, joka sisältää Apple Carplay ja Android Auto yhteensopivuuden. Mikäli multimediajärjestelmässä on mukana navigointi, myös WiFi-yhteyden kautta automaattisesti latautuvat karttapäivitykset sisältyvät päivitykseen.

Toyotan koulutettu ja asiantunteva huoltohenkilökunta asentaa multimediapäivityksen autoosi kokemuksen tuomalla varmuudella. Voit varata päivityksen Toyotan huoltovaraussivustolta seuraavan huollon yhteyteen tai vaihtoehtoisesti omana käyntinään. Päivityksen kesto on mallista riippuen 1-3 tuntia.

Päivitys on saatavilla Toyota Touch 2 & Go -multimedialaiteella (MM17) varustettuihin Corolla (vm 2018–2019) ja RAV4 (vm 2019) -malleihin. Tarkista päivityksen saatavuus autoosi syöttämällä rekisterinumero alta löytyvään palveluun.

Käytä suosikkisovelluksiasi helposti ja turvallisesti

hands-free-calls
Hands free -puhelut
Bluetoothin kautta, hallinta auton kosketusnäytöltä tai ääniohjauksella.

messages
Viestit
Ääniohjauksen kautta, Viestit ja WhatsApp

Navigation
Navigointi
Google Maps, Apple Maps ja Waze

Music
Musiikki
Google Play Music, Apple Music, Spotify, TuneIn Radio, äänikirjat yms.


carplay

Android Auto -sovelluksen käyttö


1. Yhdistä matkapuhelimesi autoon USB-kaapelilla


2. Käytä sovelluksia multimedialaitteesi näytöltä tai käytä ääniassistenttia


3. Kosketa multimedianäyttöä, käytä ohjauspyörän nappia tai sano ‘OK, Google’


Vinkki: Pyydä puheohjauksen avulla Googlelta sinua kiinnostavia lisätietoja matkallesi, esim. liikenne- ja säätietoja tai kauppojen ja ravintoloiden sijainteja. Voit Googlen avulla asettaa kalenterimuistutuksia ja hallinnoida omia soittolistojasi sekä navigaattoriin asetettuja reittejä.


carplay

Apple CarPlay -sovelluksen käyttö


1. Yhdistä matkapuhelimesi autoon USB-kaapelilla


2. Käytä sovelluksia multimedialaitteesi näytöltä tai käytä ääniassistenttia: käytä ohjauspyörän nappia tai sano ‘Hei, Siri


Vinkki: Pyydä puheohjauksen avulla Siriltä sinua kiinnostavia lisätietoja matkallesi, esim. liikenne- ja säätietoja tai kauppojen ja ravintoloiden sijainteja. Voit Sirin avulla asettaa kalenterimuistutuksia ja hallinnoida omia soittolistojasi sekä navigaattoriin asetettuja reittejä.

Android Auto
check Android 5.0 tai uudempi versio. Suomessa Google ei ole virallisesti lanseerannut Android autoa, joten sitä ei ole saatavilla vanhempiin puhelinmalleihin.
check Matkapuhelin on yhdistetty autoon USB-kaapelilla
check Android Auto -sovellus on ladattu
warning Android Auto saa käyttää puhelimen tietoja
warning Jos käytössä onAndroid 10 -käyttöjärjestelmä, Android Auto toimii useimmissa maissa. Kaikille yli 10 vuotta vanhoille käyttöjärjestelmille Google voi taata vain, että Android Auto toimii virallisen maaluettelon maissa
iOS
check iPhone 5 tai uudemmat, käytössä viimeisin iOS -käyttöjärjestelmä
check Matkapuhelin on yhdistetty autoon USB-kaapelilla
warning CarPlay saa käyttää puhelimen tietoja
warning Jos käytössä on iPhone 5 tai uudempi versio, Apple CarPlay toimii useimmissa tapauksissa. Apple voi ainoastaan taata, että Apple CarPlay toimii virallisen maaluettelon maissa
warning Jos haluat käyttää Apple CarPlay -sovellusta, Sirin tulee olla aktivoituna puhelimessa. Varmista, että käytössäsi on käyttöjärjestelmän uusin versio
/

Huolehditaan turvallisuudesta

Emme suosittele puhelimen käyttöä ajamisen aikana, mikäli puheohjaus ei ole käytössä. Google and Apple määrittelevät turvallisuussyistä ne sovellukset, jotka toimivat ainoastaan puheohjauksella.

Lue lisää:

Toyota WeThe15 WeThe15 WeThe15 on Kansainvälisen Paralympiakomitean koordinoima maailmanlaajuinen kampanja, jonka tarkoituksena on – urheilun välityksellä – tuoda esiin vammaisten henkilöiden yhteiskunnalliseen asemaan liittyviä kysymyksiä, puheenaiheita ja epäkohtia. Vahingon sattuessa Vahingon sattuessa Sattuiko Toyotallesi vahinko? Toyota Vakuutus tarjoaa sinulle nopean ja tehokkaan korvausten ratkaisun. Monissa tapauksissa voit saada apua ottamalla yhteyttä paikalliseen Toyota-korjaamoon, joka saattaa jo tuntea sekä sinut että autosi. Para School Day Para School Day Me Toyotalla uskomme, että kaikki on mahdollista, kunhan vain olemme vapaita liikkumaan. Uskomme myös, että liikkumisen riemu kuuluu kaikille. Toyota on Kansainvälisen Paralympiakomitean maailmanlaajuinen yhteistyökumppani, ja toteutamme yhteistyötä paikallisella tasolla Suomen Paralympiakomitean kanssa #StartYourImpossible-teeman ympärillä mm. Para School Day -koulukiertueen mahdollistamisessa. Camry Hybrid Business Camry Hybrid Business Elegantti muotoilu, edistyneet teknologiaratkaisut ja 218 hv hiljaista hybridivoimaa. Ylellinen Camry Hybrid ruokkii kaikkia aisteja.