Android Auto ja Apple CarPlay- multimediapäivitys vain 99 €

Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Päivitä autosi multimediajärjestelmä yhteensopivaksi älypuhelimesi kanssa

Toyota tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden päivittää Toyota Touch 2 & Go -multimedialaite versioon, joka sisältää Apple Carplay ja Android Auto yhteensopivuuden. Mikäli multimediajärjestelmässä on mukana navigointi, myös WiFi-yhteyden kautta automaattisesti latautuvat karttapäivitykset sisältyvät päivitykseen.

Toyotan koulutettu ja asiantunteva huoltohenkilökunta asentaa multimediapäivityksen autoosi kokemuksen tuomalla varmuudella. Voit varata päivityksen Toyotan huoltovaraussivustolta seuraavan huollon yhteyteen tai vaihtoehtoisesti omana käyntinään. Päivityksen kesto on mallista riippuen 1-3 tuntia.

Päivitys on saatavilla Toyota Touch 2 & Go -multimedialaiteella (MM17) varustettuihin Corolla (vm 2018–2019) ja RAV4 (vm 2019) -malleihin. Tarkista päivityksen saatavuus autoosi syöttämällä rekisterinumero alta löytyvään palveluun.

Käytä suosikkisovelluksiasi helposti ja turvallisesti

hands-free-calls
Hands free -puhelut
Bluetoothin kautta, hallinta auton kosketusnäytöltä tai ääniohjauksella.

messages
Viestit
Ääniohjauksen kautta, Viestit ja WhatsApp

Navigation
Navigointi
Google Maps, Apple Maps ja Waze

Music
Musiikki
Google Play Music, Apple Music, Spotify, TuneIn Radio, äänikirjat yms.


carplay

Android Auto -sovelluksen käyttö


1. Yhdistä matkapuhelimesi autoon USB-kaapelilla


2. Käytä sovelluksia multimedialaitteesi näytöltä tai käytä ääniassistenttia


3. Kosketa multimedianäyttöä, käytä ohjauspyörän nappia tai sano ‘OK, Google’


Vinkki: Pyydä puheohjauksen avulla Googlelta sinua kiinnostavia lisätietoja matkallesi, esim. liikenne- ja säätietoja tai kauppojen ja ravintoloiden sijainteja. Voit Googlen avulla asettaa kalenterimuistutuksia ja hallinnoida omia soittolistojasi sekä navigaattoriin asetettuja reittejä.


carplay

Apple CarPlay -sovelluksen käyttö


1. Yhdistä matkapuhelimesi autoon USB-kaapelilla


2. Käytä sovelluksia multimedialaitteesi näytöltä tai käytä ääniassistenttia: käytä ohjauspyörän nappia tai sano ‘Hei, Siri


Vinkki: Pyydä puheohjauksen avulla Siriltä sinua kiinnostavia lisätietoja matkallesi, esim. liikenne- ja säätietoja tai kauppojen ja ravintoloiden sijainteja. Voit Sirin avulla asettaa kalenterimuistutuksia ja hallinnoida omia soittolistojasi sekä navigaattoriin asetettuja reittejä.

Android Auto
check Android 5.0 tai uudempi versio. Suomessa Google ei ole virallisesti lanseerannut Android autoa, joten sitä ei ole saatavilla vanhempiin puhelinmalleihin.
check Matkapuhelin on yhdistetty autoon USB-kaapelilla
check Android Auto -sovellus on ladattu
warning Android Auto saa käyttää puhelimen tietoja
warning Jos käytössä onAndroid 10 -käyttöjärjestelmä, Android Auto toimii useimmissa maissa. Kaikille yli 10 vuotta vanhoille käyttöjärjestelmille Google voi taata vain, että Android Auto toimii virallisen maaluettelon maissa
iOS
check iPhone 5 tai uudemmat, käytössä viimeisin iOS -käyttöjärjestelmä
check Matkapuhelin on yhdistetty autoon USB-kaapelilla
warning CarPlay saa käyttää puhelimen tietoja
warning Jos käytössä on iPhone 5 tai uudempi versio, Apple CarPlay toimii useimmissa tapauksissa. Apple voi ainoastaan taata, että Apple CarPlay toimii virallisen maaluettelon maissa
warning Jos haluat käyttää Apple CarPlay -sovellusta, Sirin tulee olla aktivoituna puhelimessa. Varmista, että käytössäsi on käyttöjärjestelmän uusin versio
/

Huolehditaan turvallisuudesta

Emme suosittele puhelimen käyttöä ajamisen aikana, mikäli puheohjaus ei ole käytössä. Google and Apple määrittelevät turvallisuussyistä ne sovellukset, jotka toimivat ainoastaan puheohjauksella.

Lue lisää:

Harkitsetko sähköautoa Harkitsetko sähköautoa Sähköautot kiinnostavat, puhuttavat ja jakavat mielipiteitä. Kenelle sähköauto sopii ja mitä asioita hankinnassa on hyvä ottaa huomioon? Katso video ja lue asiantuntijoiden vinkit sähköautoa harkitseville. Toyota Easy Yksityisleasing - usein kysyttyä Toyota Easy Yksityisleasing - usein kysyttyä Tutustu yleisimpiin aihepiireihin, joista saamme kysymyksiä. Jos nämä vastaukset eivät täytä tiedonjanoasi, ole yhteydessä Toyota Rahoituksen asiakaspalveluun. Täysin uusi crossover Aygo X Täysin uusi crossover Aygo X Täysin uusi Toyota Aygo X on uniikki crossover-malli, joka tuo säpinää kompaktien crossoverien luokkaan. Toyota bZ Toyota bZ Tervetuloa inspiroitumaan kanssamme. Haluamme esitellä sinulle paljon uutta ja yhden uuden nimen: Toyota bZ. Toyota bZ, “beyond Zero” kertoo Toyotan sitoutumisesta hiilineutraaliin liikkumiseen – ja paljon enemmän. Aloitamme uuden, jännittävän aikakauden esitellessämme sarjan uuden sukupolven täyssähköautoja, jotka matkaavat vielä nollapäästöjäkin pidemmälle. Oletko mukana?