1. Autot
  2. Takuu ja luotettavuus
Toyota palvelee

Proace City Verso EV Premium

L2

Tarkista saatavuus jälleenmyyjältäsi
Proace City Verso EV - Premium - L2
Alkaen
56 020,00 €
Kk-erä esim.
WLTP
0 g/km
50 kWh

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/fi/fi

Valmistajan takuu

Toyota tarjoaa tavara-autoille 3v/100 000 km takuun. Kolmen vuoden maalitakuu kattaa sellaiset maalattujen pintojen maali- ja ruostevauriot, jotka johtuvat materiaalin virheellisyydestä tai viimeistelyn laadusta (paitsi pick-up -mallien lavat joiden takuu on 1 vuosi).

Ruostumattomuustakuu

6 vuoden puhkiruostumattomuustakuu kattaa sellaiset korin virheet, jotka ilmenevät virheellisen materiaalin tai viimeistelyn laadun seurauksena tapahtuneesta ruostumisesta (paitsi pick-up -mallien lavat, joiden takuu on 3 vuotta).

Sähköautojen ajoakun takuu

Säännöllisesti huollettujen sähköautojen akkutakuu on 8 v/160 000 km kun akun heikentyminen alle 70 %:iin alkuperäisestä kapasiteetista ja EV-järjestelmän takuu 5 v/100 000 km.

Toyotan palvelunumero

Toyota auttaa ja neuvoo sinua vahingon sattuessa

Soita maksuttomaan numeroon 0800 13 663

Toyotan valmistamat ajoneuvot on suunniteltu kestämämään, mutta toisinaan tien päällä tulee eteen yllättäviä tilanteita, kuten mekaaninen vika tai vaikkapa puhjennut rengas. Ongelmatilanteessa soita maksuttomaan 24h palvelunumeroomme 0800 13 663

Toyotan palvelunumero auttaa, mikäli tien päällä sattuu jotain yllättävää.

Yhteystiedot

  • Soita 24/7 maksuttomaan numeroon

    0800 13 663

Toyota Huolto

Toyota Huolto palveluksessasi

 

Kun autosi huolto on ajankohtainen, tai kaipaat korjauspalveluja, valtuutetut Toyota-huollot ja koulutettu henkilökuntamme ovat palveluksessasi.

Koulutetuilla Toyota-mekaanikoillamme on paras asiantuntemus autostasi huolehtimiseen. Mikäli autoosi tarvitsee vaihtaa osia, käytämme aina alkuperäisiä Toyota-varaosia, joilla on vähintään 12 kuukauden takuu.

Toyota Relax

Auton säännöllinen huolto kannattaa. Kun huollatat autosi huoltovälin mukaisesti meillä, saat autoosi automaattisesti 12 kk:n turvan. Sen aikana voit huoletta keskittyä vain ajamiseen. Relax-turvan voi uusia aina 10 ajoneuvon ikävuoteen tai 185  000 ajokilometriin asti.
Lue lisää Toyota Relaxista