1. KINTO Flex - bZ4X kampanja
Toyota palvelee

KINTO Flex – bZ4X nyt kampanjahinnoilla

KINTO Flex - Auto kuukauden sitoutumisella

KINTO Flexin kautta saat auton kuukaudeksi tai pidemmäksikin aikaa.

KINTO Flexin kautta saat auton kuukaudeksi tai pidemmäksikin aikaa.

Tilaa nyt Toyota bZ4X KINTO Flexin kautta alkaen 599 €/kk. Voimassa 18.3.–7.4. aikana tehtyihin uusiin asiakastilauksiin.*

KINTO Flex on suoratoistopalveluiden tapainen autoilun kuukausitilauspalvelu, jonka kautta saat auton käyttöösi vain kuukauden sitoutumisajalla. Tilauksen teet muutamassa minuutissa netissä ja saat auton käyttöösi jopa parissa arkipäivässä. Verkkopalvelussa on ympäri Suomen saatavilla useita eri Toyota- ja Lexus-malleja, joista voit valita juuri omaan käyttötarkoitukseesi sopivimman. Helppo maksukortilta automaattisesti veloitettava kuukausimaksu sisältää muun muassa vakuutuksen, ajoneuvoveron, huollot ja kahdet renkaat kausivaihtoineen sekä säilytyksineen.

*Tarjoushinta koskee 18.3.–7.4.2024 aikana tehtyjä uusia KINTO Flex -asiakastilauksia, joissa on sitouduttu 6 kuukaudeksi ja autoksi on valittu Toyota bZ4X. 6 kuukauden minimisitoutumisen jälkeen tilaus jatkuu kuukauden sitoutumisajalla hintaan 699 €/kk. KINTO Flex -palvelussa autot ovat uudehkoja ja vähän ajettuja. Palvelu saatavilla valikoiduilla Toyota-jälleenmyyjillä ja autoja on rajattu määrä.

Mikä on KINTO?

KINTO on Toyotan kansainvälinen liikkuvuuspalvelubrändi, joka toimii yli 30 maassa tarjoamassa erilaisia liikkuvuutta edistäviä palveluita auton kuukausitilauksesta autonjakopalveluihin. KINTO Flex on ensimmäinen Suomessa lanseerattu KINTO-palvelu ja on toiminut jo vuodesta 2021.
Tutustu lisää KINTO Flexiin. Opens in new window