1. Toyota Way
 2. Vinkit ja palvelut
 3. Toyotaan saa nyt 10 vuoden ilmaisen turvan
Toyota palvelee

Toyotaan saa nyt 10 vuoden ilmaisen turvan

Toyota Relax
Auton vieminen määräaikaishuoltoon tuntuu meistä monesta pakkopullalta ja rasittavalta säätämiseltä. Pitää muistaa varata aika, järjestellä menoja ja hankkia sijaisauto. Nyt auton huollattaminen muuttuu Toyota-autoilijalle entistä kannattavammaksi.
 • Teksti: Sami Takala
 • Kuvat: Toyota
 • 16.11.2021
 • Huollon tekeminen on tärkeää, jotta auto pysyy kunnossa, toimii luotettavasti ja turvallisesti sekä säilyttää jälleenmyyntiarvonsa. Nyt Toyota tuo markkinoille uudenlaisen Toyota Relax -turvapalvelun, jolla Toyota-asiakas saa autolleen veloituksetonta huoltoturvaa jopa 10 vuodeksi.

  Mielenrauhaa autoiluun

  Toyota Relax -turva on Suomessa täysin uusi. Toyotan jälkimarkkinoinnin kiinnipito- ja viestintäpäällikkö Totte Raivisto kertoo, että palvelua ei ole tarjolla millään muulla automerkillä Euroopassa.

  Uudella palvelulla Toyota haluaa tuoda autoiluun mielenrauhaa – turva kattaa laajasti erilaisia ennakoimattomia korjauskuluja ja suurimman osan auton komponenteista, mikäli autossa ilmenee jokin yllättävä vika.

  ”Toyotan omistajat voivat keskittyä rentoon ajamiseen. Relax-turvan johdosta voi luottaa siihen, että autoilu on sujuvaa ja helppoa”, Raivisto sanoo.

  ”Tämä on osoitus siitä, että luotamme Toyota-brändin tuotteisiin. Siksi voimme antaa kymmenen vuoden ilmaisen turvan. Tämä on upea juttu asiakkaillemme.”

  Aivan kaikkea Relax ei kuitenkaan korvaa. Esimerkiksi jarrujen, valojen ja muiden vastaavien osien normaali kuluminen, luonnollinen vanheneminen, vauriot tai väärinkäyttö eivät kuulu Relaxin piiriin.

  Yksityiskohtainen lista turvaan kuuluvista ja kuulumattomista kohteista on saatavissa Toyotan verkkosivuilta.

  Toyota Relax -turvapalvelulla Toyota-asiakas saa autolleen veloituksetonta huoltoturvaa jopa 10 vuodeksi.

   

  Huolto aktivoi turvan

  Maksuton huoltoturva on voimassa vuoden kerrallaan ja jatkuu automaattisesti aina silloin, kun auton käyttää huollossa Toyota-merkkikorjaamolla normaalin huoltovälin mukaisesti.

  Se on siis eräänlainen bonus siitä, että asiakas pitää autostaan hyvää huolta ja valitsee Toyota-korjaamon, joka tuntee merkin ja käyttää alkuperäisiä varaosia.

  Toyota ei kuitenkaan rokota autoilijaa siitä, jos autonsa käyttää joskus jossakin muuallakin huollossa. Turva palaa voimaan, kun mekaanikot ovat tarkistaneet auton ja sitä ryhdytään jälleen huoltamaan Toyota-korjaamolla.

  Kuka voi hyötyä turvasta?

  Toyota Relax -turva koskee niin Suomesta hankittuja kuin ulkomailtakin tuotuja Toyota- ja Lexus-merkkisiä autoja. Henkilöautojen ohella turvan saa myös pakettiautoihin, Raivisto kertoo.

  Auton tulee olla yli kaksi vuotta vanha tai sen mittarissa pitää olla vähintään 85 000 ajokilometriä. Turvan aktivoiminen huoltoväliksi eteenpäin päättyy, kun auto täyttää 10 vuotta tai kun autolla on ajettu 160 000 kilometriä.

  Turva on voimassa myös Euroopassa autoillessa. Jos autoon tulee yllättävä vika kesken automatkan, sen voi korjauttaa paikallisen Toyotan korjaamon piikkiin jo ulkomailla. Toyota maksaa asiakkaalle koituneet korjauskulut takaisin Suomessa.

  Toyota Relax on myyntivaltti vaihtoautomarkkinoillakin, Raivisto huomauttaa ja antaa esimerkin: huoltamalla autoa säännöllisesti turva jatkuu vuodesta toiseen ja se säilyy myös uudella omistajalla, jos auton päättää myydä pois.

  Toyota Relax -palvelu on osa Toyotan huolto-ohjelmaa ja aktivoituu automaattisesti jokaisesta määräaikaishuollosta.

  Lue lisää uudesta Toyota Relax -palvelusta osoitteesta toyota.fi/relax.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua