TOYOTA RELAX

Jopa 10 vuotta veloituksetonta turvaa
Tyyneyttä teille maksuttomalla turvalla

Auton omistaminen voi nyt saada aikaan saman huolettomuuden tunteen kuin kesätuuli kutreillasi. Toyota Relax tuo mielenrauhaa auton omistamiseen veloituksetta jopa kymmeneksi vuodeksi. Kun huollatat autosi huoltovälin mukaisesti meillä, saat autoosi 12 kk:n turvan. Sen aikana voit huoletta keskittyä vain ajamiseen.

Turva kattaa pääosin auton yllättävät rikkoutumiset, pois lukien normaalit kulutusosat esim. jarruosat sekä huolto-osat kuten öljyn- tai ilmansuodattimet. Katso tarkempi kattavuus täältä.

Varaa huolto

Rentoja kilometrejä läpi vuoden

Toyota-merkkihuollon laadun takaavat parhaat mekaanikot ja aidot alkuperäiset Toyota-varaosat. Ja nyt huolto-ohjelman noudattaminen on palkitsevampaa kuin koskaan: kun tuot Toyotasi määräaikaishuoltoon, lisäämme siihen automaattisesti Toyota Relax -turvan 12 kuukaudeksi. Relax-turvan voi uusia aina 10 ajoneuvovuoteen tai 160 000 ajokilometriin asti (ensin täyttyvän mukaan).

Toyota Relax kohteet
Tutustu Toyota Relax -turvaan kuuluvien kohteiden kattavaan listaan. Hakutoiminnolla tarkistat nopeasti kuuluuko etsimäsi osa turvan piiriin.

Turvan piiriin ei kuitenkaan kuulu mm. seuraavat:
  • Luonnollinen kuluma
  • Säätötoimenpiteet
  • Vauriot ja väärinkäyttö


Katso kohteet
Toyota Relax
Onko Toyota Relax saatavilla autoosi?

Kaikille palveluun oikeutetuille Toyota-malleille myönnetään Relax-turva automaattisesti vuosihuollon yhteydessä.

Kelpoisuusvaatimukset:
  • Auto on yli 2 vuotta vanha tai sillä on ajettu yli 85 000 kilometriä. 
  • Toyotan tehdastakuuta on jäljellä alle vuosi tai alle 15 000 ajokilometriä. 
  • Ajoneuvo on alle 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 160 000 kilometriä.
Turvan kesto

Toyota Relax -turva alkaa huolto-ohjelmaan kuuluvasta huoltokäynnistä ja jatkuu aina seuraavaan huoltoväliin saakka (yleensä 12 kuukauden tai 15 000 ajokilometrin päähän). Toyota-mallisi suositellut huoltovälit löydät auton huoltokirjasta. Kysy lisää palvelusta lähimmältä Toyota-jälleenmyyjältäsi!

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Relax palkitsee uskollisuudesta

Hyödynnä jopa 10 vuoden
maksuton turva

Usein kysytyt kysymykset

Tutustu yleisimpiin Toyota Relax -aiheisiin kysymyksiin.

Kuinka paljon Toyota Relax -turva maksaa?

Relax-turva on asiakkaalle veloitukseton ja Toyotan määräaikaishuoltoon sisältyvä palvelu. Se ei maksa mitään eikä se myöskään sido asiakasta mihinkään.

Mikä on Toyota Relax?

Huoltovälin pituinen turva, kun huollatat autosi valtuutetulla Toyota korjaamolle huolto-ohjelman mukaisesti – aina 10 vuoteen tai 160 000 km asti. Sen aikana voit huoletta keskittyä ajamiseen.

Miten Toyota Relaxin saa?

Tuomalla autosi valtuutetulle Toyota korjaamolle määräaikaishuoltoon, lisäämme siihen automaattisesti Toyota Relax -turvan, joka on voimassa seuraavaan huoltoosi saakka.

Mistä Toyota Relaxin saa?

Toyota-korjaamot lisäävät Toyota Relax -turvan autoosi huoltovälin ajaksi aina määräaikaishuollon yhteydessä.

Onko Toyota Relax saatavilla autooni?

Relax-turvan voi uusia seuraavaksi huoltoväliksi aina 10 vuoteen tai 160 000 ajokilometriin asti (ensin täyttyvän mukaan). Kaikille palveluun oikeutetuille Toyota-malleille myönnetään Relax-turva automaattisesti määräaikaishuollon yhteydessä.

Mitkä ovat Toyota Relax kelpoisuusvaatimukset?

  • Auto on yli 2 vuotta vanha tai sillä on ajettu yli 85 000 kilometriä.
  • Toyotan tehdastakuuta on jäljellä alle vuosi tai alle 15 000 ajokilometriä.
  • Ajoneuvo on alle 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 160 000 kilometriä.

Kuinka kauan Toyota Relax -turva on voimassa?

Relax-turva alkaa huolto-ohjelmaan kuuluvasta huoltokäynnistä ja jatkuu aina seuraavaan huoltoväliin saakka (yleensä 12 kuukauden tai 15 000 ajokilometrin päähän). Toyota-mallisi suositellut huoltovälit löydät auton huoltokirjasta. Kysy lisää palvelusta lähimmältä Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Mitä Toyota Relax kattaa?

Turvaan kuuluu kattavasti auton mekaaniset sekä sähkötekniset komponentit, pois lukien mm. huolto-osat, väärinkäyttö ja luonnollinen kuluma. Kysy tarkemmat tiedot jälleenmyyjältäsi tai katso täältä »

Katkeaako turva, jos myyn autoni?

Toyota Relax pysyy voimassa, vaikka auton omistaja vaihtuisikin eli se seuraa autoa turvan voimassaoloajan.

Onko autooni mahdollista saada Toyota Relax, jos olen huollattanut sitä muualla kun valtuutetulla korjaamolla?

Kyllä, tekemällä määräaikaishuolto Toyota korjaamolla, niin Relax kytkeytyy voimaan.

Missä huolloissa voin huoltaa tai korjauttaa autoni?

Relax aktivoituu vain valtuutetun Toyota korjaamon huolloissa ja Relax kattaa vain alkuperäiset Toyota varaosat. Huollossa havaitut korjaukset on tehtävä Toyota korjaamolla.

Ensimmäinen Relax-huolto, aktivointi ja kuukauden karenssi?

Jos autossa ei ole voimassa olevaa turvaa eli autoon tehdään ensimmäinen Relaxin kytkevä huolto, niin tässä huollossa havaitut viat eivät vielä kuulu turvan piiriin. Ensimmäisen Relax aktivointihuollon jälkeen on myös 1 kk karenssi, jolloin turva ei ole voimassa. Jos autoa kuitenkin huollatetaan huolto-ohjelman mukaisesti, niin Relax-turva on jatkuvasti voimassa ehtojen mukaisesti.

Ulkomaat?

Turva on voimassa Suomessa. Jos asiakas joutuu korjauttamaan autoaan seuraavissa maissa: Andorra, Belgia, Tanska, Saksa, Ranska, Gibraltar, Kreikka, Iso-Britannia, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Itävalta, Puola, Portugali, Irlannin tasavalta, Ruotsi, Sveitsi, Slovakia, Slovenia, Espanja, Tsekki, Unkari, Kypros, Viro, Latvia, Liettua, korjauskulu korvataan maksettua paikallisen valtuutetun Toyota korjaamon laskua vastaan, niiltä osin kuin se kuuluu tässä sopimuksessa mainitun turvan piirin. Hyvitys asiakkaalle tapahtuu vasta, kun Toyota Auto Finland Oy on tarkastanut korjauslaskun.

Mitkä osat eivät kuulu Relax turvaan?

Luonnollinen kuluma, säätötoimenpiteet, vauriot ja väärinkäyttö. Kysy tarkemmat tiedot jälleenmyyjältäsi tai katso täältä »

Kuuluuko autojen hybrid-akut Relax-turvaan?

Ei kuulu, mutta Toyota myöntää Toyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km Toyota hybridiakkuturvan. Hybridiakkuturva pysyy voimassa aina vuoden kerrallaan huollon jälkeen eli seuraavan huoltovälin. Toyotan hybridiakkuturva on voimassa kaikille Euroopan tuontiohjelmaan kuuluneille autoille.

Lue lisää:

Toyota Toyota-huoltovaraus Toyota-huoltovaraus Varaa autohuolto helposti ja nopeasti Toyota-huoltovarauksella. Voit valita sinulle parhaiten sopivan ajan ja paikan – näet myös hinnan huollollesi saman tien. Huoltovaraus toimii kaikkialla Suomessa. Toyota Hybridiakkuturva Hybridiakkuturva Toyota-merkkihuollossa tehdään huollon yhteydessä hybridiakun kuntotarkastus ja läpimennyt testi takaa hybridiakkuturvan vuosi kerrallaan aina 10 vuoteen saakka. Toyota Aktiivi Huolto ja Kunnostus Toyota Aktiivi Huolto ja Kunnostus Aina edullinen yli 6-vuotiaille Toyota-autoille räätälöity merkkihuolto. Toyota Huolto-ohjelmat Huolto-ohjelmat Säännöllinen huolto pitää autosi huippukunnossa.