1. Autot
 2. Esittely
Toyota palvelee

Camry Active

Sedan

Tarkista saatavuus jälleenmyyjältäsi
Camry - Active - Sedan
Alkaen
44 590,18 €
Kk-erä esim.
 • 17" kevytmetallivanteet
 • Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin (ACC-i)
 • Pre-Collision -järjestelmä (PCS) ajoneuvon, jalankulkijan ja pyöräilijän tunnistuksella sekä hätäväistöavustimella
120 - 120 g/km
5.3 - 5.3 l/100 km
2.5 Hybrid

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/fi/fi

Camry 360°

Pyöritä autoa tarkastellaksesi sitä eri kulmista

 • Ulkomuoto

  Elegantti ja huomiota herättävä

  Camry Hybrid on täydellinen kokonaisuus, joka yhdistää Toyota-hybridin edut sekä viimeistellyn ja ylellisen sedanin. Tämä iso sedan on silmiinpistävän näyttävä ulkomuodoltaan, ylellinen mukavuudeltaan ja sisältää paljon edistyksellistä teknologiaa.

 • Edistyksellinen voimalinja

  Toyota-hybridit tunnetaan erinomaisesta hybridiajokokemuksesta, joka nousee uudessa elegantissa Camry Hybridissä uudelle tasolle. Uusi 2,5 litran hybridivoimanlähde tarjoaa runsaat tehot, 218 hv, ja samanaikaisesti säilyttää CO2-arvot ja kulutusarvot maltillisella tasolla. Edistyksellisen hiljaisen hybriditekniikan lisäksi ajoneuvossa on myös vähennetty rengasmelua ja tuulenvastuksesta syntyvää kohinaa minimiin.

 • Saumattomasti yhdistetty

  Varustetasosta riippuen Camryn modernin keskikonsolin keskeisimmältä paikalta löytää jopa 9” mediakeskuksen kosketusnäytön sekä älypuhelimen langattoman latauksen. Näytön sijaintia on päivitetty korkeammalle sen käytettävyyttä parantaen. Toyota Touch 2 -mediakeskus sisältää tärkeimmille toiminnoille mekaaniset painikkeet ja järjestelmän ohjelmisto on entistä nopeampi käyttää. Oman ulottuvuutensa tuo täysi Apple CarPlay® - ja Android Auto™ -toimintojen tuki.

 • Mielenrauhaa kaikissa ajotilanteissa

  Toyota Safety Sense -turvallisuusjärjestelmä on kehittynyt kuljettajaa avustava järjestelmä ja kuuluu vakiona jokaiseen Camry Hybridiin. Toyota Safety Sense on aktiivinen turvallisuusjärjestelmä, joka helpottaa kuljettajaa ja tarjoaa näin mielenrauhaa. Vakiovarusteina löytyvät mm. - Pre-Collision -järjestelmä vastaantulevan jalankulkijan ja vastaantulevan auton tunnistuksella risteysajossa, hätäväistöavustin jalankulkijan, pyöräilijän ja auton tunnistuksella sekä vastaantulevan auton tunnistus - Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (ACC-i), toiminta koko nopeusalueella - Aktiivinen kaistanseuranta ohjausavustimella (LTA).

Suurenna Sulje

Tarjoukset ja kampanjat

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin
Ei aktiivisia kampanjoita

Mitä seuraavaksi?

Haluatko vaihtaa varustesoa? Vaihda tästä.