1. Omistajalle
  2. Ohjeet
  3. Multimedia
  4. Android Auto
Toyota palvelee

Android Auto

•
    Puhelimen yhdistäminen

Matkapuhelimesi yhdistäminen on yksinkertaista. Kytke puhelimesi autoon USB-portin kautta ja hyväksy puhelimesi näytölle ilmestyvät pyynnöt.

Android Auto -ikoni ilmestyy multimedialaitteesi näytölle, kun autosi havaitsee muodostetun yhteyden. Painamalla ikonia voit käyttää puhelintasi ja mm. sen kartta- tai musiikkiominaisuuksia joko multimedialaitteen näytöltä tai ohjauspyörään sijoitettujen hallintapainikkeiden avulla.

•
    Puhelut

Soittaminen Android Auto -palvelun avulla on helppoa. Paina puhelin-ikonia multimedialaitteesi näytöllä ja pyydä palvelua soittamaan haluamallesi henkilölle. Voit lopettaa puhelun joko painamalla punaista luuria multimedialaitteesi näytöllä tai ohjauspyörään sijoitettujen hallintapainikkeiden avulla.

Vastaavasti voit vastata saapuvaan puheluun joko painamalla vihreää luuria multimedialaitteesi näytöllä tai ohjauspyörään sijoitettujen hallintapainikkeiden avulla.

Voit lisäksi tarkastella vastaamattomia puheluja ja puheluhistoriaa tai kuunnella vastaajaasi jätetyt viestit helposti. Voit myös soittaa uudelleen viimeisimpään numeroon yksinkertaisesti äänikomennolla.

•
    Viestit

Viestien tarkastaminen ei voisi olla helpompaa. Kun saat uuden viestin, lähettäjän nimi ilmestyy multimedialaitteesi näytölle. Voit kuunnella viestin painamalla lähettäjän nimeä. Kun olet kuunnellut viestin, palvelu kysyy haluatko vastata siihen. Mikäli haluat vastata viestiin, sano "kyllä" ja sanele viesti. Tarkasta sanelemasi viesti multimedialaitteesi näytöltä, ja kun olet tyytyväinen viestin sisältöön, voit lähettää sen vastaanottajalle.

Mikäli haluat lähettää uuden viestin, kerro äänikomennolla, että haluat lähettää uuden viestin. Kerro myös viestin vastaanottaja. Sanele viesti ja tarkasta se multimedialaitteesi näytöltä ennen lähettämistä.

•
    Kartat

Google maps -karttojen avulla navigoit aina varmasti perille. Kun painat kartta-ikonia, Google paikantaa nykyisen sijaintisi. Kerro sen jälkeen määränpää, johon haluat navigoida, ja Google tarjoaa sinulle erilaisia reittivaihtoehtoja - valitse mieleisesi ja lähde matkaan.

Google maps kertoo myös mielenkiintoisista kohteista matkasi varrella ja opastaa sinut niihin. Voit pysäyttää opastuksen milloin tahansa painamalla ruudun alareunassa olevaa X-merkkiä.