Toyota Vakuutus

Vakuutus, johon voit luottaa

Toyota Vakuutus on suunniteltu juuri sinun Toyotallesi turvaamaan menopelisi parhaalla mahdollisella tavalla. Riippumatta siitä, onko autosi saanut pelti-, kone- tai lasivaurioita, takaamme, että saat apua autollesi valtuutetulta Toyota-korjaamolta.

Toyota-korjaamolla noudatetaan aina Toyotan tiukkoja laatu- ja ympäristöstandardeja, mikä varmistaa, että autosi korjataan oikein alkuperäisillä osilla, ja näin autosi säilyttää korkean turvallisuustason ja jälleenmyyntiarvonsa.

Toyota Vakuutus on saatavana sekä uusiin että käytettyihin autoihin niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Toyota C-HR GR Sport
Miksi valita Toyota Vakuutus?
 • Luotettava vakuutus. Korjaukset aina merkkikorjaamossa, alkuperäisillä varaosilla.
 • Kattava ja monipuolinen. Sisältää liikennevakuutuksen ja tarpeisiisi räätälöidyn kaskovakuutusturvan. Kuukausieräisen Toyota Rahoituskaskon voit valita, kun rahoitat autosi Toyota rahoituksella.
 • Reilu valinta – Hinta ajokilometrien mukaan.
 • Huolettomia kilometrejä – apua vuorokauden ympäri. Asiakaspalvelumme on aina apunasi vahingon sattuessa numerossa 010 19 19 70.
Sinulle sopivin Toyota Kaskovakuutus
/

Kattaa autosi ja kaikki autoon asennetut alkuperäiset merkkikohtaiset valinnaisvarusteet, tavanomaiset lisävarusteet sekä jälkiasennetun viihde-elektroniikan ja navigaattorilaitteet.

 • Voit valita suppeamman Osakaskon tai kattavan Täyskaskon, joita voit halutessasi täydentää lisäturvilla.
 • Täyskaskossa vakiona mm. pysäköintiturva, joka korvaa ilman bonusmenetystä esimerkiksi pysäköintialueilla syntyvien kolhujen korjaukset 200 € omavastuulla.
 • Vakuutuksen bonuskertymäsi voit hyödyntää täysmääräisesti aina 80 %:iin asti.
 • Toyota Vakuutus on saatavana oston yhteydessä uusiin ja käytettyihin Toyota-autoihin, Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Toyota Vakuutuksen kaskovaihtoehdot ja turvapaketit »
Autovakuutus rahoitussopimuksen yhteyteen
/

 • Rahoituskasko on sinulle valmiiksi paketoitu liikkumisen turva, joka sisältää aina lakisääteisen liikennevakuutuksen ja kattavan kaskovakuutuksen, jota voit halutessasi vielä täydentää lisäturvilla.
 • Maksat Rahoituskaskon suoraan Toyota Rahoitukselle autosi kuukausierän yhteydessä.
 • Voit laskea hinta-arvion Toyota Rahoituskaskosta haluamallesi autolle Toyota Easy Osamaksu -laskurissa, uuden Toyotan rakennustyökalun tai Toyotan vaihtoautohaun rahoituslaskurissa. Tarkan tarjouksen Toyota Rahoituskaskosta saat Toyota jälleenmyyjältäsi.

Lue lisää Rahoituskaskosta ja lisäturvista »
Autovahingot
/

Sattuiko Toyotallesi vahinko? Toyota Vakuutus tarjoaa sinulle nopean ja tehokkaan korvausten ratkaisun. Monissa tapauksissa voit saada apua ottamalla yhteyttä paikalliseen Toyota-korjaamoon, joka saattaa jo tuntea sekä sinut että autosi.

Lue lisää vahingon ilmoittamisesta »

Lue lisää:

Toyota palvelee verkossa Toyota palvelee verkossa Toyota palvelee kattavasti myös verkossa. Voit keskustella asiantuntijoidemme kanssa, vertailla rahoitusvaihtoehtoja, saada luottopäätöksen ja ostaa tietyt automallit kätevästi verkossa. Tutustu digitaalisiin palveluihimme. Toyota Easy Yksityisleasing Toyota Easy Yksityisleasing Kun haluat valmiin ja kattavan autoilupaketin ennalta sovitulle ajalle, Toyota Easy Yksityisleasingilla saat uuden auton käyttöösi 2–4 vuodeksi kiinteällä kuukausivuokralla. Toyota kuukausitilaus Toyota kuukausitilaus Maailma muuttuu ja sen myötä myös autoilu. Toyotan uusi kuukausitilaukseen perustuva liikkuvuuspalvelu tuo sujuvuutta arkeen. Autoilu ei ole koskaan ollut näin helppoa, näin huoletonta eikä varsinkaan näin sitoumuksetonta. Toyota kuukausitilaus Toyota kuukausitilaus Maailma muuttuu ja sen myötä myös autoilu. Toyotan uusi kuukausitilaukseen perustuva liikkuvuuspalvelu tuo sujuvuutta arkeen. Autoilu ei ole koskaan ollut näin helppoa, näin huoletonta eikä varsinkaan näin sitoumuksetonta.