Toyota Vakuutus

Vakuutus, johon voit luottaa

Toyota Vakuutus on suunniteltu juuri sinun Toyotallesi turvaamaan menopelisi parhaalla mahdollisella tavalla. Riippumatta siitä, onko autosi saanut pelti-, kone- tai lasivaurioita, takaamme, että saat apua autollesi valtuutetulta Toyota-korjaamolta.

Toyota-korjaamolla noudatetaan aina Toyotan tiukkoja laatu- ja ympäristöstandardeja, mikä varmistaa, että autosi korjataan oikein alkuperäisillä osilla, ja näin autosi säilyttää korkean turvallisuustason ja jälleenmyyntiarvonsa.

Toyota Vakuutus on saatavana sekä uusiin että käytettyihin autoihin niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Toyota C-HR GR Sport
Miksi valita Toyota Vakuutus?
  • Luotettava vakuutus. Korjaukset aina merkkikorjaamossa, alkuperäisillä varaosilla.
  • Kattava ja monipuolinen. Sisältää liikennevakuutuksen ja tarpeisiisi räätälöidyn kaskovakuutusturvan. Kuukausieräisen Toyota Rahoituskaskon voit valita, kun rahoitat autosi Toyota rahoituksella.
  • Reilu valinta – Hinta ajokilometrien mukaan.
  • Huolettomia kilometrejä – apua vuorokauden ympäri. Asiakaspalvelumme on aina apunasi vahingon sattuessa numerossa 010 19 19 70.
Kaskovakuutusturva
Sinulle sopivin kaskovakuutusturva

Toyota Vakuutus kattaa autosi ja kaikki autoon asennetut alkuperäiset merkkikohtaiset valinnaisvarusteet, tavanomaiset lisävarusteet sekä jälkiasennetun viihde-elektroniikan ja navigaattorilaitteet. Toyota Vakuutus sisältää liikennevakuutuksen ja tarpeisiisi räätälöidyn kaskovakuutusturvan. Voit valita suppeamman Osakaskon tai kattavan Täyskaskon, joita voit halutessasi täydentää lisäturvilla. Täyskaskoon kuuluu vakiona mm. mm. pysäköintiturva, joka korvaa ilman bonusmenetystä esimerkiksi pysäköintialueilla syntyvien kolhujen korjaukset 200 € omavastuulla. Vakuutuksen bonuskertymäsi voit hyödyntää täysmääräisesti aina 80 %:iin asti. Toyota Vakuutus on saatavana oston yhteydessä uusiin ja käytettyihin Toyota-autoihin, vain Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Tutustu Toyota Vakuutuksen kaskovaihtoehtoihin.

Rahoituskasko
Rahoituskasko alkaen 38 € /kk

Kun rahoitat autosi Toyota Finance Finland Oy:ssä, esimerkiksi Toyota Jousto -rahoituksella, saat siihen halutessasi edullisen Toyota Rahoituskaskon kuukausierällä. Rahoituskasko on sinulle valmiiksi paketoitu liikkumisen turva, joka sisältää aina lakisääteisen liikennevakuutuksen ja kattavan kaskovakuutuksen, jota voit halutessasi vielä täydentää lisäturvilla. Toyota Rahoituskaskossa ei ole bonusoikeutta.

Tutustu Rahoituskaskon yksityiskohtiin ja lisäturvamahdollisuuksiin.

Lue lisää: