Toyota Vakuutus

Aina oikea liikkumisen turva

Uudistunut Toyota Vakuutus tarjoaa monipuolisen ja kattavan turvan Toyota-autoilijoille. Toyota Vakuutus sisältää liikennevakuutuksen ja tarpeisiisi räätälöidyn kaskovakuutusturvan. Saatavana uusiin ja käytettyihin Toyota-autoihin. Kuukausieräisen Toyota Rahoituskaskon voit valita, kun rahoitat autosi Toyota Finance Finland Oy:ssä.

Toyota Vakuutus palvelee numerossa 010 19 19 70.

Kaskovakuutusturva
Sinulle sopivin kaskovakuutusturva

Toyota Vakuutus kattaa autosi ja kaikki autoon asennetut alkuperäiset merkkikohtaiset valinnaisvarusteet, tavanomaiset lisävarusteet sekä jälkiasennetun viihde-elektroniikan ja navigaattorilaitteet. Toyota Vakuutus sisältää liikennevakuutuksen ja tarpeisiisi räätälöidyn kaskovakuutusturvan. Voit valita suppeamman Osakaskon tai kattavan Täyskaskon, joita voit halutessasi täydentää lisäturvilla. Täyskaskoon kuuluu vakiona mm. mm. pysäköintiturva, joka korvaa ilman bonusmenetystä esimerkiksi pysäköintialueilla syntyvien kolhujen korjaukset 200 € omavastuulla. Vakuutuksen bonuskertymäsi voit hyödyntää täysmääräisesti aina 80 %:iin asti. Toyota Vakuutus on saatavana oston yhteydessä uusiin ja käytettyihin Toyota-autoihin, vain Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Tutustu Toyota Vakuutuksen kaskovaihtoehtoihin.

Rahoituskasko
Rahoituskasko alkaen 38 € /kk

Kun rahoitat autosi Toyota Finance Finland Oy:ssä, esimerkiksi Toyota Jousto -rahoituksella, saat siihen halutessasi edullisen Toyota Rahoituskaskon kuukausierällä. Rahoituskasko on sinulle valmiiksi paketoitu liikkumisen turva, joka sisältää aina lakisääteisen liikennevakuutuksen ja kattavan kaskovakuutuksen, jota voit halutessasi vielä täydentää lisäturvilla. Toyota Rahoituskaskossa ei ole bonusoikeutta.

Tutustu Rahoituskaskon yksityiskohtiin ja lisäturvamahdollisuuksiin.

Lue lisää: