1. Toyota yritysautot
  2. Henkilöautot
Toyota palvelee

Toyotan yritys- ja työsuhdeautot

Tutustu sähköistettyyn henkilöautomallistoomme

Toyota on hybriditeknologian ja sähköistymisen edelläkävijä. Laajasta sähköistetystä mallistostamme löytyy runsaasti kattavasti varusteltuja ja turvallisia vaihtoehtoja yrityskäyttöön ja työsuhdeautoilijalle. Sähköistetyt henkilöautomme ovat täydellinen valinta yrityksille, sillä alhaisten ylläpito- ja käyttökustannusten lisäksi ne viestivät yrityksen vastuullisuutta.

Toyotan yritys- ja työsuhdeautomallisto

Toyotan sähköistetty mallisto

Toyotan sähköistetty henkilöauto on täydellinen valinta myös käyttäjälle. Laajasta mallistostamme löytyy vaihtoehtoja ketteristä kaupunkiautoista kyvykkäisiin crossovereihin. Toyotan täyshybridiautolla ajat jopa puolet ajasta sähköllä, mutta mikäli haluat ajaa vieläkin enemmän sähkön voimalla, tutustu myös ladattaviin plug- in hybrid -vaihtoehtoihimme sekä uuteen Toyota bZ4X -täyssähköautoomme. Kaikissa vaihtoehdoissa matkanteko on paitsi hiljaista, miellyttävää ja ekologista myös taloudellista, sillä sähköistettyjen henkilöautojemme käyttökustannukset ja verotusarvot ovat edulliset.

Toyota bZ4X

Innovatiivinen, tehokas ja katseet kääntävä Toyota bZ4X -täyssähköauto rakentuu Toyotan pitkälle, lähes 25 vuotta kestäneelle sähköistymisen edelläkävijyyden pohjalle.
 
Tutustu Toyota bZ4X -malliin

RAV4 Plug-in Hybrid Business

RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.
 
Tutustu RAV4 Plug-in Hybrid Business -malliin

RAV4 Business

RAV4 on ratkaisevasti vahvempi, yhtä lailla kaupunkiin kuin maastoonkin suunniteltu täysimittainen katumaasturi.
 
Tutustu RAV4 Business -malliin

Prius Plug-in Hybrid Business

Täysin uusi Toyota Prius Plug-in Hybrid Business on nyt aiempaakin tyylikkäämpi ladattavan hybriditeknologian edelläkävijä, jossa erinomainen suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa.
 
Tutustu Prius Plug-in Hybrid Business -malliin

Corolla Cross Business

Corolla Cross Business -mallin käytännölliset tilat, tehokas hybridivoimalinja ja korkean istuma-asennon tarjoama erinomainen näkyvyys tekevät siitä täydellisesti perheiden tarpeisiin sopivan työsuhdeauton.

Tutustu Corolla Cross Business -malliin

Uudistunut Corolla Hatchback

Uudistuneen Toyota Corolla Hatchback -mallin dynaaminen muotoilu, modernit sisätilat, käyttäjäystävällinen teknologia ja viidennen sukupolven hybriditeknologia tarjoavat varman ja nautinnollisen ajokokemuksen.

Tutustu Corolla Hatchback -malliin

Corolla Touring Sports Business

Uudistunut Corolla Touring Sports Business on nyt entistäkin tyylikkäämpi, tehokkaampi ja turvallisempi. Touring Sports -mallin avarat ja käytännöllisesti joustavat sisä- ja tavaratilat tarjoavat runsaasti säilytystilaa sekä yksittäisille esineille että isommille matkatavaroille.
 
Tutustu Corolla Touring Sports Business -malliin

Uudistunut Corolla Sedan

Corolla Sedan on uudistunut tyylikkäästi sen hienosäädetyn designin, viidennen sukupolven hybridijärjestelmän, entistä kehittyneemmän ja modernimman teknologian sekä aktiivisten turvallisuusjärjestelmien myötä.
 
Tutustu Corolla Sedan -malliin

Uudistunut Toyota C-HR Business

Uudistunut Toyota C-HR Business on crossovereiden innovatiivinen edelläkävijä, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän modernia suunnittelua, erinomaisia ajo-ominaisuuksia sekä kehittynyttä teknologiaa.
 
Tutustu Toyota C-HR Business -malliin

Yaris Hybrid Business

Yarisissa energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen.

Tutustu Yaris Hybrid Business -malliin

Yaris Cross Business

Yaris Cross yhdistää kompaktin hybridiauton ja katumaasturin parhaat puolet ainutlaatuisella tavalla. Sen näyttävä muotoilu ja korkea istuma-asento tarjoavat kaikki crossoverin mukavuudet, mutta kompaktien mittasuhteidensa ansiosta se on ketterä pyöriteltävä myös kaupungissa.

Tutustu Yaris Cross Business -malliin

Camry Hybrid Business

Elegantti muotoilu, edistyneet teknologiaratkaisut ja 218 hv hiljaista hybridivoimaa. Ylellinen Camry Hybrid ruokkii kaikkia aisteja.

Tutustu Camry Business -malliin