UUSI TOYOTA
C-HR GR SPORT
NYT KOEAJETTAVISSA

Tilaa tästä uusimmat C-HR Hybrid -uutiset

Tilaa uutiskirje
EROTU JOUKOSTA UUDEN TOYOTA C-HR GR SPORTIN RATISSA
Jätä tavanomainen yhä kauemmas taakse. Uudessa Toyota C-HR GR Sport -mallissa erottuva ulkoasu, moderni hybridivoima ja erinomainen ajettavuus yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokemukseksi, joka ei jää huomaamatta.

Tyyli, joka huomataan

Näyttävä ja urheilullinen Toyota C-HR GR Sport ei todellakaan huku massaan. Katse kiinnittyy mm. aggressiivisesti muotoiltuun etusäleikköön, näyttäviin 19-tuumaisiin kevytmetallivanteisiin ja kiiltomustiin yksityiskohtiin hienostuneen bi-tone-ulkovärin viimeistellessä auton ulkonäön. Sisätiloissa GR Sport -malli hemmottelee silmiä uudella Cool Silver -värimaailmalla ja GR Sport -nahka-alcantaraverhoilulla, jossa on sporttinen punaharmaa tikkaus. Matkustusmukavuuden täydentää saatavilla oleva laadukas JBL-äänentoistojärjestelmä. Lisäksi modernit Connected-palvelut varmistavat, että olet entistä paremmin yhteydessä autoosi.

Hybridivoimaa

Tyylikäs katsella, tehokas ja nautinnollinen ajaa. Uusi GR Sport -malli tuo hymyn huulillesi joka kerta, kun asetut ratin taakse. Auton voimalinjana toimii Toyotan neljännen sukupolven hybriditekniikka. Herkästi reagoivan kaksilitraisen bensiinimoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin saumattoman liiton ansiosta kiihdyttäminen on vaivatonta ja ajaminen aina hauskaa. Lisäksi Toyotan itselataavalla hybridillä ajat jopa puolet ajastasi sähköllä.

Nauti matkasta

Suuntaatpa kaupungin kaduille tai hiljaisemmille mutkateille, ajaminen uudella GR Sport -mallilla on aina nautinnollista. Näyttävät vanteet ovat juuri tälle mallille suunnitellut, ja erinomaiset renkaat lisäävät etupään pitoa ja ajovakautta etenkin mutkiin ajettaessa. Myös auton jousitusjärjestelmä on hienosäädetty erityisesti GR Sport -mallia varten ajettavuuden viemiseksi vieläkin korkeammalle tasolle kuin mihin C-HR-kuljettajat ovat tottuneet.

UUDESSA TOYOTA C-HR GR SPORT -MALLISSA EI OLE MITÄÄN TAVANOMAISTA

Lue lisää hybrideistä

Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyota tuo myyntiin omat, sen tiukat laatuvaatimukset täyttävät kotiasennettavat latausasemat sähköautoja ja ladattavia plug-in hybrid -autoja varten. Voit ostaa latausaseman autokaupan yhteydessä lisävarusteena avaimet käteen -periaatteella, jolloin hinta sisältää myös latausaseman asennuksen. Toyota RAV4 Hybrid - nyt myös ladattavana hybridinä. Toyota RAV4 Hybrid - nyt myös ladattavana hybridinä. RAV4 Hybrid mallisto on laajentunut. Itselataavan hybridin lisäksi mallistosta löytyy nyt myös ladattava RAV4 Plug-in Hybrid. Tulossa: Uusi Highlander Hybrid Tulossa: Uusi Highlander Hybrid Hybridikatumaasturi Toyota Highlander saapuu ensimmäistä kertaa Eurooppaan. Hienostunut ja tyylikäs hybridi tarjoaa väljät tilat seitsemälle hengelle, älykkään AWD-i-nelivetojärjestelmän tuoman varmuuden, ensiluokkaisen turvallisuuden ja kahden tonnin vetomassan jarrulliselle perävaunulle. Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Toyotan hybridimalliston huipulle asettuva uusi RAV4 Plug-in Hybrid -malli edustaa Toyotan näkemystä kaikkien tarpeet täyttävästä ladattavasta hybridiautosta, jossa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.