Hilux Premium 50 Edition

Maailman myydyimmän pick upin 50-vuotisjuhlan erikoismalli

Jotkut autot erottuvat luokassaan. Hiluxilla on huikea historia taustanaan. Se esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1968. Sen jälkeen Hilux on tunnettu ikonisena ja ainutlaatuisena mallina kaikkialla.

Hilux Premium 50 Edition

Hilux Premium 50 Edition -juhlamalli tekee kunniaa klassikolle näyttävän oranssin metallivärin, uljaan etupuskurin sekä erinomaisesti kokonaisuuteen sopivan etusäleikön myötä. Myös takapuskuri on muotoiltu uudelleen. Tämä persoonallinen pick-up todella erottuu edukseen. 18" kevytmetallivanteet korostavat sitä tosiasiaa, että tämä auto on kaikkein kovin ja kestävin tällä planeetalla.

Uutta Hilux Double Cab Premium automaatissa:
  • Uudet keulan muotoiluosat
  • Uusi takapuskuri
  • Astinlaudat
  • Täysmusta sisusta: musta nahkaverhoilu, kiiltävä mustat koristelistat ja musta sisäkatto
  • Uusi mittaristo
  • Uusi tervetuloa-animaatio mittaristossa
  • Uusi avain
Hilux Premium 50 Edition
Hilux Premium 50 Edition pystyy mihin vaan

Hilux Premium 50 Edition -erikoismalli tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi. Jopa kovimmassa maastossa ja haastavimmissa oloissa, voit luottaa Hilux-erikoismallin ajo-ominaisuuksiin ja vetokykyyn. Uudessa Hiluxissa on mäkilähtöavustin sekä alamäkihidastinjärjestelmä. 2,4 litran D-4D-dieselmoottorissa on erinomaiset tehot, kiihtyvyys sekä polttoainetalous ja matalat melutasot. Hilux Premium 50 Edition -mallin moottorin vääntö on kasvanut ja nyt vetokyky on jopa 3,2 tonnia. Hiluxin vetokyky on luokkansa kovimpia.

Erikoismallin värillinen TFT-informaationäyttö kertoo sinulle kaiken tarpeellisen ajon aikana mahdollisimman helposti ja kätevästi samalla, kun 7" Toyota Touch® 2 multimedianäyttö mahdollistaa musiikin sekä kaikkien multimediaominaisuuksien säädöt kosketusnäytöllä. Avaimeton Smart Entry & Start -käynnistysjärjestelmä mahdollistaa sen, että voit avata ja sulkea autosi vain ovenkahvaa koskemalla. Käynnistysnapista starttaat auton.

Hilux Premium 50 Edition
Hilux Premium 50 Edition
Hilux Premium 50 Edition
Hilux Premium 50 Edition

Lue lisää:

Toyota on Hansel-puitesopimustoimittaja Toyota on Hansel-puitesopimustoimittaja Toyota-autot on arvioitu laadukkaiksi ja yhteistyöhankintayhtiö Hanselin kriteerit täyttäviksi ympäristöystävällisiksi autoiksi. Peaks of Europe - Seikkailu Euroopan syrjäisimmissä maisemissa Peaks of Europe - Seikkailu Euroopan syrjäisimmissä maisemissa Tien päällä Toyotan nelivetolähettiläs Johan Lolosin kanssa. Johanin matkaa voi seurata myös Instagramissa nimellä @lebackpacker. Toyotan nelivetolähettiläs matkalla halki Euroopan. Toyotan nelivetolähettiläs matkalla halki Euroopan. Lähdimme seikkailuun yhdessä valokuvaaja Johan Lolosin kanssa apunamme Toyotan nelivedot Hilux ja Land Cruiser.