1. Toyota Way
  2. Ihmiset
  3. Kesäinen moottoriskooppi – Löydä oman tähtimerkkisi ihanneauto
Toyota palvelee

Kesäinen moottoriskooppi – Löydä oman tähtimerkkisi ihanneauto

Moottoriskooppi
Oletpa sitten vakavamielinen astrologian harrastaja tai horoskoopeista vain huvittunut, tästä kesäjutustamme löydät tähtimerkillesi sopivan auton.
  • Moottoriskooppimme selvittää eri horoskooppimerkeille ihanteellisimman automallin aina crossovereista sekä perhemaastureista urheilullisempiin malleihin ja tulevaisuuden vetyautoihin asti. Juttu esittelee jokaiselle tähtimerkille Toyota-mallin, joka sopii kuin nakutettu. Oletko luonteeltasi kilpailija, seikkailija vai perheihminen? Ota selvää alla olevasta moottoriskooppistamme.

     
    Oinas (Maaliskuu 21. – Huhtikuu 19.): GR Supra

    Oinas on yksi urheilullisimmista tähtimerkeistä, joka rakastaa kaikkea dynaamista ja aktiivista. Tyypillinen oinas elää nykyhetkessä, on täynnä energiaa ja auttaa aina muita. He ovat myös erittäin kilpailuhenkisiä. Tämän tähtimerkin alla elävälle sarvipäälle ihanteellisen auton on oltava sekä nopea että varsinainen katseenvangitsija. GR Supra sopii oinaalle kuin sarvi päähän. GR Supra vastaa oinaan toivomaan räyhäkkään mutta tyylikkääseen ulkonäkövaatimukseen.

    Härkä (Huhtikuu 20. – Toukokuu 20.): Corolla Touring Sports

    Kauneus, luovuus ja perhe ovat tärkeitä härälle, ja tämän merkin alla syntyneillä on tyypillisesti monia elinikäisiä ystäviä. Maan merkkinä he nauttivat spontaaneista hetkistä, mutta haluavat myös toteuttaa hyvin tehtyjä suunnitelmia. Härät ovat onnellisimpia liikkeellä ollessaan. Siksi he tarvitsevat auton, jonka he voivat vain pakata ja lähteä matkaan, kuten tilavan ja käytännöllisen Corolla Touring Sports Hybridin. Siinä on hyvä polttoainetalous ja alhaiset CO2-päästöt, tyylikäs muotoilu ja tilaa vaikka koko viikon mökkivarusteille. Se on luotettava, antelias ja tyylikäs – aivan kuten härkä itsekin.

     
    Kaksonen (Toukokuu 21. – Kesäkuu 21.): Aygo X

    Kuka haluaa sulautua joukkoon? Eivät ainakaan kaksoset, jotka ovat luovia ajattelijoita, aina ainutlaatuisia eivätkä todellakaan pelkää erottua joukosta. Kaksoset ovat ulospäin suuntautuneita, hauskanpitoa rakastavia ja nauttivat impulsiivisuudesta. Rohkeiden väriyhdistelmien ja kompaktin muotoilunsa ansiosta Aygo X on kaksoselle sopiva päänkääntäjä ja ihanteellinen kumppani, olipa kaksonen sitten tien päällä kaupungissa tai maaseutuvierailulla ystävien luona. Ilmamerkkinä kaksoset arvostavat vapautta ja riippumattomuutta, joita Aygo X heille tarjoaa.

     
    Rapu (Kesäkuu 21. – Heinäkuu 22.): Proace City Verso EV

    Ravut ovat uskollisia ja luotettavia sieluja. He ovat tunnettuja intuitiostaan ja karismastaan, ja he tekevät parhaansa pitääkseen huolta perheestään ja ystävistään. He tarvitsevat ajoneuvon, joka on yhtä suurisydäminen kuin itse he ovat. Siksi perhekeskeisille ravuille oiva menopeli onkin Proace City Verso EV, joka omaa aidon perheauton ominaisuudet ja tarjoaa tilat jopa kahdeksalle matkustajalle. Näin kyytiin mahtuu mukaan isokin perhe, mikä on asia, jota ravut todella arvostavat.

     
    Leijona (Heinäkuu 23. – Elokuu 22.): GR Yaris

    Lämminsydämiset ja erittäin anteliaat leijonat rakastavat elämän hienompia asioita – joita he eivät halua vain itselleen vaan myös muille. He valitsevat ystävänsä viisaasti, eivätkä he voi vastustaa uusimpia laitteita ja tekniikkaa. Heidän ihanteellinen autonsa on voimakas ja poikkeuksellinen – kuten rallin inspiroima GR Yaris, jossa loistaa moitteeton tyyli. Sen aerodynaaminen muotoilu ja edistynyt tekniikka on kehitetty yhdessä TOYOTA GAZOO Racingin rallitiimin kanssa, ja sen konepellin alla sykkii yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista kolmisylinterisistä moottoreista.

     
    Neitsyt (Elokuu 23. – Syyskuu 22.): Hilux

    Neitsyet ovat vankkumattomia ja päättäväisiä. He antavat itsestään aina 100 prosenttia – niin ystävyys- ja ihmissuhteissa kuin urallaankin. Neitsyet arvostavat asioita, jotka kestävät aikaa ja ovat luotettavia. Legendaarinen Hilux onkin täydellinen valinta ajoneuvoksi, joka ei petä neitsyttä. Hilux on osoittanut vahvuutensa ja kestävyytensä aina vuodesta 1968 lähtien, ja se onkin tehokkain sekä maantiellä että maastossa.

    Vaaka (Syyskuu 23. – Lokakuu 22.): bZ4X

    Vaaka rakastaa rauhaa sekä harmoniaa ja tekee kaikkensa välttääkseen konflikteja. He ovat diplomaattisia ja pyrkivät oikeudenmukaisuuteen sekä ovat luultavasti ympäristöystävällisimpiä kaikista tähtimerkeistä. Toyotan uudet täyssähköautot vetoavat heidän arvoihinsa. Tästä joukosta bZ4X johtaa sarjaa ja sopii vaa´alle oivallisesti. Tämä täyssähköinen crossover kiteyttää Toyotan maailmanlaajuisen tavoitteen olla hiilineutraali vuoteen 2050 mennessä.

     

    Skorpioni (Lokakuu 23. – Marraskuu 21.): Toyota C-HR GR Sport

    Viileät, rauhalliset ja johtajaluonteiset skorpionit ottavat mielellään asiat ja ihmiset hallintaansa ja ovat erittäin seurallisia. He ovat omistautuneet perheelleen ja ystävilleen, joita vetää puoleensa skorpionien lämmin ja nokkela persoonallisuus. Vaikka skorpionit ovat luonnostaan säästäväisiä, nauttivat he myös muutamista pienistä ylellisyyksistä. Niihin lukeutuu Toyota C-HR GR Sport, jonka hybridivoimalinja todistaa, että ei tarvita suuria päästöjä päästäkseen nauttimaan tehokkaasta suorituskyvystä. Terävästi muotoillun korirakenteen ja mustien kevytmetallivanteiden ansiosta se sopii täydellisesti skorpionille.

     
    Jousimies (Marraskuu 22. – Joulukuu 21.): Land Cruiser

    Jousimiehet ovat spontaaneja, hauskoja ja mahtavia matkailijoita, jotka etsivät aina seuraavaa kohdetta tai seikkailua. He ovat jatkuvasti uteliaita, joten jousimiehet tarvitsevat ajoneuvon, joka vie heidät minne tahansa nenä näyttääkin. Sellainen on Land Cruiser. Land Cruiserin lihaksikas 2,8-litrainen nelisylinterinen moottori mukautuu saumattomasti ympäristöönsä, olipa kyseessä kaupungilla kruisailu tai mutainen meno maaseudulla.

     

     

    Kauris (Joulukuu 22. – Tammikuu 19.): RAV4 Plug-in Hybrid

    Käytännöllisyys ja luotettavuus ovat tärkeitä kauriille. He arvostavat uskollisia ystäviä ja taloudellisuutta hyvin järjestetyssä elämässään. Kauriit myös taipuvat innovaatioihin ja uraauurtaviin ideoihin sekä kunnioittavat huolellista ammattitaitoa, joten ladattava RAV4 Plug-in Hybrid on heille täydellinen valinta. Sen erinomaisen polttoainetalouden ansiosta kauriit voivat matkustaa pidemmälle ja pidempään halvemmalla.

     
    Vesimies (January 20. – February 18.): Yaris Cross

    Seikkailunhaluiset ja vapautta kaipaavat vesimiehet ovat itsenäisiä ja seuraavat harvoin muita ihmisiä. He arvostavat omia ihmissuhteitaan, mutta ovat usein onnellisimpia vain omassa seurassaan. Heihin vetoavat sekä kaupunki että maaseutu, joten he tarvitsevat ajoneuvon, joka sopii molempiin ympäristöihin. Vesimiehille loistava valinta on Yaris Cross, näppärä crossover, joka tarjoaa puhdasta hybridivoimaa ja älykkäät neliveto-ominaisuudet.

     

    Kalat (Helmikuu 19. – Maaliskuu 20.): Mirai

    Ystävälliset, epäitsekkäät ja romanttiset kalat ovat yksi taiteellisimmista horoskooppimerkeistä. Kalat rakastavat tuntea olonsa villeiksi ja vapaiksi. He eivät koskaan pelkää omaksua uusia ideoita ja asioita. Kaloille sopiikin täydellisesti vetyvoimainen Mirai*, jossa on nollapäästöinen polttokennoteknologia. Mirai on todellinen edelläkävijä, ja sen ainoat päästöt ovat kaloille sopivasti puhdasta vettä. Kestävyyden, kauneuden ja nollapäästöjen ansiosta se onkin täydellinen ajoneuvo edelläkävijäluonteiselle kalalle.

    *Vetykäyttöinen Toyota Mirai ei ole vielä myynnissä Suomessa

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua