Toyotan digitaaliset palvelut

Käytössäsi myös kotoa käsin

Toyota-liikkeet palvelevat asiakkaitamme normaalisti kautta maan. Teemme kaikkemme, jotta asiointi olisi turvallista ja sujuvaa: henkilöstömme on ohjeistettu toimimaan vastuullisesti ja olemme tehostaneet siivoustoimenpiteitä niin liikkeissä kuin autokaluston osalta. Lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota digitaalisten palvelujemme toimivuuteen.

Tiesitkö, että Toyota palvelee kattavasti myös verkossa? Voit mm. keskustella asiantuntijoidemme kanssa, vertailla rahoitusvaihtoehtoja, saada luottopäätöksen ja jopa ostaa tietyt automallit verkossa. Kokosimme avuksesi listan hyödyllisistä verkkopalveluistamme.

Mallistomme sekä tarjoukset ja kampanjat

Myynnissä oleva Toyota-mallisto on esitelty kattavasti verkkosivuillamme. Jokaisen mallin omalta malliesittelysivulta löydät mm. mallin tekniset tiedot, mallikohtaisen hinnaston sekä tietoa rahoitusvaihtoehdoista. Kaikki autoesitteemme löytyvät sekä ladattavina että selattavassa muodossa ja voit ladata myös mallikohtaiset hinnastot. Lisäksi voit tutustua ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin. Katso myös jälleenmyyjiemme kattava vaihtoautovalikoima.

Hinnastot ja esitteet Tarjoukset ja kampanjat Vaihtoautot

/
Autonrakennusautomaatti

Autonrakennusautomaattimme avulla voit vertailla eri malleja ja niiden varustelutasoja sekä rakentaa haluamasi auton mieleiseksesi. Autonrakennusautomaatissa voit myös laskea sopivan rahoitusautovaihtoehdon rakentamallesi autolle. Halutessasi voit lähettää tarjouspyynnön rakentamastasi autosta suoraan jälleenmyyjälle tai varata kyseisen mallin koeajon. Yaris- ja Corolla-mallien kohdalla voit myös jatkaa verkkokauppaan.

/
Toyota Approved Vaihtoautot

Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelma on osa Toyota-liikkeiden palvelua. Tutustu tarjolla oleviin yksityiskohtaisen tarkastuksen läpikäyneisiin, erittäin laadukkaisiin Toyota-vaihtoautoihin vaihtoautohaussamme ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto.

Toyota Apporved Vaihtoautot

/
Vaihtoauton hinta-arvio verkossa

Voit hakea vaihtoautollesi hinta-arvion kätevästi verkkopalvelussamme. Palvelussa voit hakea hinta-arvion kaikille alle 7 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille autoille merkistä ja mallista riippumatta. Syötä palveluun autosi rekisterinumero, ajokilometrit ja arviosi auton kunnosta. Saat hinta-arvion välittömästi. Palvelu on maksuton, eikä hinta-arvion pyytäminen sido sinua mihinkään.

Auton hinta määritellään asiakkaan antamien tietojen perusteella. Tämän palvelun tuottama hinta on arvio ja se on vahvistettava valitsemallasi Toyota-jälleenmyyjällä.

Hae autolleni hinta-arvio

/
Työsuhdeautovalitsin

Mietitkö, mikä Toyotan laajasta mallistosta olisi sinulle sopivin auto työsuhdeautoksi? Työsuhdeautovalitsimella näet koko Toyota-malliston hinnat lisävarusteineen sekä kunkin mallin käyttöedun ja vapaan autoedun verotusarvot. Suodattimien avulla voit etsiä esim. tietyn CO2-päästörajan alittavaa autoa.

Työsuhdeautovalitsin

/
Toyotan verkkokauppa

Toyotan uusien autojen verkkokauppa tekee auton ostamisesta helppoa ja nopeaa. Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata minkä tahansa uuden Yaris- tai Corolla-mallin sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Verkkokaupastamme löydät myös erityisen edullisesti hinnoitellut Online Edition -mallit. Kaupassa noudatetaan Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja ja etämyyntiehtoja.

Toyotan verkkokauppa

/
Toyota Kuukausitilaus

Toyota Toyotan uusi liikkuvuuspalvelu Toyota Kuukausitilaus tuo sujuvuutta arkeen. Palvelussa voit tilata auton käyttöösi helposti ja vaivattomasti netistä, eikä sinun tarvitse sitoutua kuukautta pidemmäksi ajaksi. Palvelun tilaus jatkuu kuukausi kerrallaan, kunnes peruutat palvelun. Kiinteä kuukausihinta sisältää niin huollot kuin vakuutuksetkin – sinun tehtäväksesi jää vain ajaminen ja auton tankkaaminen.

Toyota kuukausitilaus

/
Rahoituspalvelut

Laskuriemme avulla voit vertailla eri rahoitustuotteitamme ja hakea ennakkoluottopäätöksen verkossa. Lisäksi voit hallinnoida voimassa olevia rahoitussopimuksiasi My Finance -palvelussa, johon voit rekisteröityä verkkopankkitunnuksillasi. Palvelussa voit mm. siirtää eräpäivää veloituksetta.

Tutustu Rahoituspalveluihin My Finance

/
MyToyota-portaali

MyToyota-asiakasportaalista löydät kattavasti tietoa yhdestä paikasta, olitpa sitten vasta tilannut uuden auton tai ajellut Toyota-autollasi jo pidempään. Palvelussa voit mm. seurata uuden autosi matkaa luoksesi, hallita autosi tietoja ja saada muistutusviestejä esimerkiksi määräaikaishuolloista sekä selata käyttöohjekirjoja sähköisessa muodossa.

Tutustu ja rekisteröidy MyToyotaan

/
Huolto- ja renkaanvaihtopalvelut

Voit varata autollesi huollon helposti ja nopeasti Toyota-huoltovarauksen verkkopalvelussa. Voit määritellä itse sinulle parhaiten sopivan ajankohdan ja paikan. Lisäksi näet huollon hinnan saman tien. Huoltovarauksessa voit myös varata ajan katsastus- tai vauriotarkastukseen, etsiä autoosi sopivat renkaat tai varata ajan renkaanvaihtoon.

Huomioithan kuitenkin, että Toyota-korjaamoiden kyky ottaa vastaan ja toteuttaa uusia huoltovarauksia on tällä hetkellä rajoitettu, sillä huollossa tarvittavien varaosien ja varusteiden logistiikkaan kohdistuu haasteita. Mikäli autosi tarvitsee kriittistä korjausapua (autolla ei voi ajaa), olethan ystävällisesti puhelimitse yhteydessä omaan Toyota-liikkeeseesi.

Varaa huolto autollesi

/
Asiantuntijamme palvelevat myös verkossa


Asiantuntijamme palvelevat toyota.fi-verkkosivun chatissa arkisin klo 09 – 22 ja viikonloppuisin klo 10 – 18. Asiantuntijoiltamme saat apua niin uusiin autoihin kuin esim. auton huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä myös täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Avaa yhteydenottolomake

Toyota sosiaalisessa mediassa

Seuraa ajankohtaista viestintäämme sosiaalisessa mediassa. Voit myös esittää meille kysymyksiä sosiaalisen median kanavissamme. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman pian.

Lue lisää:

Hyvää joulua - yhteisesti ja yhdessä Hyvää joulua - yhteisesti ja yhdessä Tänä jouluna lahjoitamme Toyotan joulutervehdysvarat Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n toiminnan tukemiseen. Vuodesta 2009 toimineen järjestön tavoitteena on antaa jokaiselle lapselle tasa-arvoinen mahdollisuus hyvään arkeen. Toyota kuukausitilaus Toyota kuukausitilaus Maailma muuttuu ja sen myötä myös autoilu. Toyotan uusi kuukausitilaukseen perustuva liikkuvuuspalvelu tuo sujuvuutta arkeen. Autoilu ei ole koskaan ollut näin helppoa, näin huoletonta eikä varsinkaan näin sitoumuksetonta. Rahoita lisävarusteet ja korjaukset kätevästi Toyota Huoltorahoituksella Rahoita lisävarusteet ja korjaukset kätevästi Toyota Huoltorahoituksella Tarvitsetko autoosi yksilöllisiä lisävarusteita, uuden rengassarjan tai korjauspalveluita, joita autovakuutuksesi ei kata? Toyota Huoltorahoitus on helppo ja edullinen palvelu, jolla katat ja hallitset lisävarusteisiin ja huoltoon liittyviä kuluja. MyT-sovelluksen käyttöönotto MyT-sovelluksen käyttöönotto Lataa MyT-sovellus ja kaikki on mukavasti käden ulottuvilla. Oletpa sitten pitkäaikainen Toyota-kuljettaja tai juuri hankkinut uuden Toyotan, MyT-sovelluksesta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot samasta paikasta.