Toyotan digitaaliset palvelut

Käytössäsi myös kotoa käsin

Toyota-liikkeet palvelevat asiakkaitamme normaalisti kautta maan. Teemme kaikkemme, jotta asiointi olisi turvallista ja sujuvaa: henkilöstömme on ohjeistettu toimimaan vastuullisesti ja olemme tehostaneet siivoustoimenpiteitä niin liikkeissä kuin autokaluston osalta. Lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota digitaalisten palvelujemme toimivuuteen.

Tiesitkö, että Toyota palvelee kattavasti myös verkossa? Voit mm. keskustella asiantuntijoidemme kanssa, vertailla rahoitusvaihtoehtoja, saada luottopäätöksen ja jopa ostaa tietyt automallit verkossa. Kokosimme avuksesi listan hyödyllisistä verkkopalveluistamme.

Mallistomme sekä tarjoukset ja kampanjat

Myynnissä oleva Toyota-mallisto on esitelty kattavasti verkkosivuillamme. Jokaisen mallin omalta malliesittelysivulta löydät mm. mallin tekniset tiedot, mallikohtaisen hinnaston sekä tietoa rahoitusvaihtoehdoista. Kaikki autoesitteemme löytyvät sekä ladattavina että selattavassa muodossa ja voit ladata myös mallikohtaiset hinnastot. Lisäksi voit tutustua ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin. Katso myös jälleenmyyjiemme kattava vaihtoautovalikoima.

Hinnastot ja esitteet Tarjoukset ja kampanjat Vaihtoautot

Toyota | digitaaliset palvelumme
Autonrakennusautomaatti

Autonrakennusautomaattimme avulla voit vertailla eri malleja ja niiden varustelutasoja sekä rakentaa haluamasi auton mieleiseksesi. Autonrakennusautomaatissa voit myös laskea sopivan rahoitusautovaihtoehdon rakentamallesi autolle. Halutessasi voit lähettää tarjouspyynnön rakentamastasi autosta suoraan jälleenmyyjälle tai varata kyseisen mallin koeajon. Yaris-, Corolla- ja C-HR-malliston sekä Aygo Online Edition -mallin kohdalla voit myös jatkaa verkkokauppaan.

Toyota | digitaaliset palvelumme
Toyota Approved Vaihtoautot

Olemme tehneet käytetyn auton omistamisesta yhtä huoletonta kuin uudenkin. Toyota Approved Vaihtoautot on Toyota-liikkeiden standardi kaikille Toyota-vaihtoautoille, joiden ikä on alle 8 vuotta ja mittarilukema enintään 160 000 km. Jokainen Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelman auto on koulutetun Toyota-mekaanikon huolellisesti tarkistama. Siksi voimme luvata vaihtoautoillemme myös maksuttoman 12 kk:n lisäturvan, joka tuo mielenrauhaa ajomatkoihisi.

Toyota Approved Vaihtoautot

Toyota Approved vaihtoautot
Vaihtoauton hinta-arvio verkossa

Voit hakea vaihtoautollesi hinta-arvion kätevästi verkkopalvelussamme. Palvelussa voit hakea hinta-arvion kaikille alle 7 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille autoille merkistä ja mallista riippumatta. Syötä palveluun autosi rekisterinumero, ajokilometrit ja arviosi auton kunnosta. Saat hinta-arvion välittömästi. Palvelu on maksuton, eikä hinta-arvion pyytäminen sido sinua mihinkään.

Auton hinta määritellään asiakkaan antamien tietojen perusteella. Tämän palvelun tuottama hinta on arvio ja se on vahvistettava valitsemallasi Toyota-jälleenmyyjällä.

Hae autolleni hinta-arvio

Vaihtoauton hinta-arvio
Virtuaaliesittely

Toyota on ollut jo vuosia maailman arvostetuin ja arvokkain automerkki eikä suotta: luotettavuudessa Toyota on kiistaton ykkönen. Toyota on myös hybriditeknologian edelläkävijä, ja hybridimallistomme onkin Suomen suosituin. Laajasta mallistostamme löytyy myös useita yritysautoilijoille suunnattuja, kattavasti varusteltuja Business-malleja.

Tutustu interaktiivisesti Ville Klingan kanssa Toyota-työsuhdeautoihin ja valitse sinulle sopiva vaihtoehto.

Virtuaaliesittely

Hybrid Business
Toyotan verkkokauppa

Toyotan uusien autojen verkkokauppa tekee auton ostamisesta helppoa ja nopeaa. Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata minkä tahansa uuden Yaris-, Corolla- tai C-HR-mallin sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Verkkokaupastamme löydät myös erityisen edullisesti hinnoitellut Online Edition -mallit. Kaupassa noudatetaan Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja ja etämyyntiehtoja.

Toyotan verkkokauppa

Toyota verkkokauppa
Toyota Kuukausitilaus

#oispaauto

Toyotan uusi liikkuvuuspalvelu Toyota Kuukausitilaus tuo sujuvuutta arkeen. Palvelussa voit tilata auton käyttöösi helposti ja vaivattomasti netistä, eikä sinun tarvitse sitoutua kuukautta pidemmäksi ajaksi. Palvelun tilaus jatkuu kuukausi kerrallaan, kunnes peruutat palvelun. Kiinteä kuukausihinta sisältää niin huollot kuin vakuutuksetkin – sinun tehtäväksesi jää vain ajaminen ja auton tankkaaminen.

Toyota kuukausitilaus

Toyota | digitaaliset palvelumme
Rahoituspalvelut

Laskuriemme avulla voit vertailla eri rahoitustuotteitamme ja hakea ennakkoluottopäätöksen verkossa. Lisäksi voit hallinnoida voimassa olevia rahoitussopimuksiasi My Finance -palvelussa, johon voit rekisteröityä verkkopankkitunnuksillasi. Palvelussa voit mm. siirtää eräpäivää veloituksetta.

Tutustu Rahoituspalveluihin My Finance

/
MyT-sovellus

Maksuttoman MyT-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää Toyota-autoosi liittyviä Connected-palveluita, jotka yhdistävät sinut autoosi silloin, kun haluat. Voit mm. suunnitella matkoja etukäteen vaikkapa kotisohvalta, paikantaa pysäköidyn autosi ja saada muistutuksen siitä, että autosi tarvitsee huoltoa. Uusiimpiin Toyota-malleihin saatavilla oleva hybridiajovalmentaja analysoi ajotapaasi ja kertoo, kuinka ajat entistä taloudellisemmin hybridilläsi. Lisäksi saat mm. reaaliaikaista liikennetietoa, varoituksen lähestyvästä nopeusvalvontakamerasta ja voit etsiä esim. huoltoasemia tai sopivia pysäköintipaikkoja. Voit ottaa MyT-sovelluksen palvelut käyttöösi, kun olet tilannut uuden Toyota-auton, tai jos ajelet jo uudella Toyota-autollasi.

Tutustu ja lataa sovellus

Toyota | digitaaliset palvelumme
Huolto- ja renkaanvaihtopalvelut

Voit varata autollesi huollon helposti ja nopeasti Toyota-huoltovarauksen verkkopalvelussa. Voit määritellä itse sinulle parhaiten sopivan ajankohdan ja paikan. Lisäksi näet huollon hinnan saman tien. Huoltovarauksessa voit myös varata ajan katsastus- tai vauriotarkastukseen, etsiä autoosi sopivat renkaat tai varata ajan renkaanvaihtoon.

Huomioithan kuitenkin, että Toyota-korjaamoiden kyky ottaa vastaan ja toteuttaa uusia huoltovarauksia on tällä hetkellä rajoitettu, sillä huollossa tarvittavien varaosien ja varusteiden logistiikkaan kohdistuu haasteita. Mikäli autosi tarvitsee kriittistä korjausapua (autolla ei voi ajaa), olethan ystävällisesti puhelimitse yhteydessä omaan Toyota-liikkeeseesi.

Varaa huolto autollesi

Toyota | digitaaliset palvelumme
Asiantuntijamme palvelevat myös verkossa


Asiantuntijamme palvelevat toyota.fi-verkkosivun chatissa arkisin klo 09 – 22 ja viikonloppuisin klo 10 – 18. Asiantuntijoiltamme saat apua niin uusiin autoihin kuin esim. auton huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä myös täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Avaa yhteydenottolomake

Toyota sosiaalisessa mediassa

Seuraa ajankohtaista viestintäämme sosiaalisessa mediassa. Voit myös esittää meille kysymyksiä sosiaalisen median kanavissamme. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman pian.

Lue lisää:

Ajankohtaista koronasta Ajankohtaista koronasta Maailmalla ja Suomessa leviävä koronavirus (Covid-19) mietityttää monia asiakkaitamme. Keräsimme avuksenne listan usein kysytyistä kysymyksistä vastauksineen. Toyota kuukausitilaus Toyota kuukausitilaus Maailma muuttuu ja sen myötä myös autoilu. Toyotan uusi kuukausitilaukseen perustuva liikkuvuuspalvelu tuo sujuvuutta arkeen. Autoilu ei ole koskaan ollut näin helppoa, näin huoletonta eikä varsinkaan näin sitoumuksetonta. Toyota kuukausitilaus Toyota kuukausitilaus Maailma muuttuu ja sen myötä myös autoilu. Toyotan uusi kuukausitilaukseen perustuva liikkuvuuspalvelu tuo sujuvuutta arkeen. Autoilu ei ole koskaan ollut näin helppoa, näin huoletonta eikä varsinkaan näin sitoumuksetonta. Rahoita lisävarusteet ja korjaukset kätevästi Toyota Huoltorahoituksella Rahoita lisävarusteet ja korjaukset kätevästi Toyota Huoltorahoituksella Tarvitsetko autoosi yksilöllisiä lisävarusteita, uuden rengassarjan tai korjauspalveluita, joita autovakuutuksesi ei kata? Toyota Huoltorahoitus on helppo ja edullinen palvelu, jolla katat ja hallitset lisävarusteisiin ja huoltoon liittyviä kuluja.