Yaris Hybrid

Ladattu positiivisella energialla

Yarisissa energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen. Aktiiviseen elämäntyyliin täydellisesti sopiva kompakti tehopakkaus on kotonaan niin maanteillä kuin kaupungin sykkeessä.

Uusi Yaris on nyt esittelyssä jälleenmyyjillämme kautta maan – tervetuloa tutustumaan! Varaa koeajosi ennakkoon tästä.
Intohimolla suunniteltu

Uusi Yaris on intohimolla suunniteltu raikas kokonaisuus. Auton ulkoasussa huomio kiinnittyy mm. sen veistoksellisiin ja voimakkaisiin linjoihin, näyttävään etusäleikköön ja tyylikkäisiin LED-takavaloihin, jotka täydentävät auton energistä ja raikasta olemusta.

Edeltäjäänsä lyhyempi, matalampi ja leveämpi Yaris tarttuu hetkeen uudella modernilla muotoilulla, joka kuvastaa sen aina valmiina lähtöön -asennetta.

Yaris Hybrid
Ketterä ajaa, mukava matkustaa

Toyotan uudelle GA-B-alustalle rakentuvan Yarisin akseliväli on entistä suurempi ja auto on entistä leveämpi, mikä tuo väljyyttä sinne, missä siitä on eniten hyötyä – auton matkustamoon. Uuden Yarisin pyörittely ja pysäköinti on kuitenkin helppoa ahtaissakin paikoissa, sillä lyhyemmän etuylityksen ansiosta auton kokonaispituus on edeltäjäänsä lyhyempi.

Kuljettajan paikalla kaikki tarvittava tieto on helposti saatavilla monitoimikosketusnäytön ja mittaristoon sijoitetun TFT-näytön ansiosta. Laadukkaat ja pehmeät materiaalit kautta matkustamon luovat lämpimän tunnelman auton sisätiloihin, modernin varustelun ja tyylikkäiden yksityiskohtien viimeistellessä matkustusmukavuuden.

Yaris Hybrid
Hiljaista ja ympäristöystävällistä hybridivoimaa

Auton kompaktit mitat, matalalla oleva keskipainopiste ja jäykkä korirakenne tekevät uudesta Yarisista ketterän ja helpon käsiteltävän. Yarisin konepellin alta löytyy Toyotan neljännen sukupolven hybriditeknologiaa, joka tarjoaa hiljaista ja voimakasta suorituskykyä. 1,5-litraisen hybridivoimalinjan lisäksi Yaris on saatavilla myös kahdella eri bensiinimottorilla: 1,0 ja 1,5.

Täysin uusi 1,5-litrainen bensiinimoottori ja uudistettu neljännen sukupolven hybridijärjestelmä tarjoavat pirteää suorituskykyä polttoaineen kulutuksen ja päästöjen pysyessä alhaisina. Yli 20 vuoden hybridikokemuksen tuloksena syntynyt uusi, kevyt litiumioniakku varastoi nyt entistä enemmän virtaa, ja uusi itselataava hybridijärjestelmä pystyy palauttamaan enemmän energiaa, minkä ansiosta voit ajaa entistäkin suuremman osuuden ajostasi sähköllä – hiljaisesti ja päästöttömästi.

Kekseliäästi varusteltu

Uuden Yarisin kattavalta vakiovarustelistalta löytyy mm. Toyota Touch 2 -mediakeskus 7” kosketusnäytöllä, älypuhelimen integrointiominaisuus, LED-takavalot ja 3-puolainen nahkaverhoiltu ohjauspyörä. Lisäksi saatavilla on innovatiivisia valinnaisvarusteita, kuten älypuhelimen langaton lataus, Smart Entry & Start -avaimeton käynnistys- ja lukitusjärjestelmä, JBL Premium Audio -äänentoistojärjestelmä kahdeksalla kaiuttimella sekä Toyota Skyview -panoraamakatto.

Toyota Safety Sense -turvavarustelun uusin sukupolvi tuo mielenrauhaa tien päälle. Auton vakioturvavarusteluun kuuluu Pre-Collision (PCS) - järjestelmä ajoneuvon, jalankulkijan ja pyöräilijän tunnistuksella sekä hätäväistöavustimella, kaistavahti ohjausavustimella (LTA), liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA), älykäs mukautuva vakionopeudensäädin (ACC-i) sekä kaukovaloautomatiikka (AHB).

Yaris Hybrid
Tutustu hinnastoon ja rakenna omasi.
Toyota Jousto. Parempi tie uuteen autoon.

Toyota Jousto on uudenlainen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, maksat vain auton käytöstä. Toyota Joustoon kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huoltosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja pienen kuukausierän. Tutustu Toyota Jousto -rahoituksen esimerkkilaskelmaan:

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active: 214 €/kk

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active 22 266,80 € (sis. toimituskulut 600 €)  TOYOTA JOUSTO Kk-erä 214 €. Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 000 km. Käsiraha 20,00 % (4 453,36 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 10 034 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9,00 €/kk. Perustamiskustannus 180,00 €. Todellinen vuosikorko 4,13 %. Luoton määrä 17 813,44 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 20 086,48 €.  Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.     

Toyota Jousto

Lue lisää:

Toyota Yaris sai täydet viisi tähteä Euro NCAP 2017 -törmäystesteissä. Toyota Yaris sai täydet viisi tähteä Euro NCAP 2017 -törmäystesteissä. Toyotalle auton turvallisuus on ollut suunnittelussa ensisijaista. Tärkeät turvavarusteet kuuluvat jo vakiovarusteluun. Siksi uusi Yaris sai täydet viisi tähteä kuten kahdessa edellisessäkin testissä. Toyota Yaris autoesite Toyota Yaris autoesite Tässä on uusi Yaris. Kompaktit ulkomitat mahdollistavat ketterän käsiteltävyyden, jonka lisäksi uusi moottori tarjoaa suorituskykyistä ajonautintoa taloudellisuudesta tinkimättä. Nerokasta!