Toyota esittää

Energy Observer -vetylautan tarina

Energy Observer -vetylautta muuttaa unelman kestävästä tulevaisuudesta todellisuudeksi.

Ammattipurjehtija Victorien Erussard kyseenalaisti riippuvuutensa perinteisiin energialähteisiin avomerellä kokemansa sähkökatkon aikana. Hän näki mielessään vision täydellisestä omavaraisuudesta. Tänään, useita vuosia myöhemmin, Energy Observer ei ole enää visio tai unelma, vaan elävä esimerkki todellisesta innovaatiosta ja uusiutuvan energian käytöstä.

Victorien kiertää nyt maailman meriä yhdessä elokuvantekijä Jérôme Delafossen ja Energy Observerin miehistön kanssa. Mutta miten maailman ensimmäisen vetylautan nelivuotisesta matkasta tuli totta, ja miten alus käytännössä ottaa energiaa luonnosta?

Seuraamme videolla Energy Observerin pysähdystä Venetsiassa - kaupungissa, jonka ilmastonmuutos uhkaa upottaa.

Esittelemme "Driven"-sarjassa ihmisiä, joilla on intohimo. Intohimo voittamiseen, intohimo seikkailuun, intohimo täydellisyyteen. Lisää tarinoita tulossa pian.

Lue lisää:

Hyödyllistä tietoa Toyota-hybridiakuista. Hyödyllistä tietoa Toyota-hybridiakuista. Lue tästä Toyota-hybridiakuista, niiden roolista hybridijärjestelmässä, niiden kestävyydestä, materiaaleista, toimivuudesta Suomessa sekä huollettavuudesta. Toyotan itselataava hybridi on vaivattomin valinta Toyotan itselataava hybridi on vaivattomin valinta Toyotan Itselataavia hybrideitä kutsutaan myös nimellä täyshybridi. Nimi kertoo, että auto osaa itsenäisesti valvoa ja huolehtia polttomoottorin, sähkömoottorin ja akun saumattomasta yhteistoiminnasta. Sinun tehtäväsi on ajaa ja nauttia automaattivaihteiston vaivattomuudesta. Toyota on jatkossakin sähköisen autoilun edelläkävijä. Toyota on jatkossakin sähköisen autoilun edelläkävijä. Toyota kehittää aktiivisesti autoihin uusia käyttövoimia. Sähköinen autoilu on yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista hybridi- ja polttokennotekniikan ohella. Toyota tuo aivan pian markkinoille uusia mielenkiintoisia sähköautomalleja. Pistokehybridi on osa Toyotan laajaa hybridiperhettä Pistokehybridi on osa Toyotan laajaa hybridiperhettä Pistokehybridin akku voidaan ladata suoraan normaalista pistorasiasta, mutta auto voi myös liikkua hybridin tavoin polttomoottorin ja sähkömoottorin saumattomalla yhteistyöllä.