Toyota esittää

Energy Observer -vetylautan tarina

Energy Observer -vetylautta muuttaa unelman kestävästä tulevaisuudesta todellisuudeksi.

Ammattipurjehtija Victorien Erussard kyseenalaisti riippuvuutensa perinteisiin energialähteisiin avomerellä kokemansa sähkökatkon aikana. Hän näki mielessään vision täydellisestä omavaraisuudesta. Tänään, useita vuosia myöhemmin, Energy Observer ei ole enää visio tai unelma, vaan elävä esimerkki todellisesta innovaatiosta ja uusiutuvan energian käytöstä.

Victorien kiertää nyt maailman meriä yhdessä elokuvantekijä Jérôme Delafossen ja Energy Observerin miehistön kanssa. Mutta miten maailman ensimmäisen vetylautan nelivuotisesta matkasta tuli totta, ja miten alus käytännössä ottaa energiaa luonnosta?

Seuraamme videolla Energy Observerin pysähdystä Venetsiassa - kaupungissa, jonka ilmastonmuutos uhkaa upottaa.

Esittelemme "Driven"-sarjassa ihmisiä, joilla on intohimo. Intohimo voittamiseen, intohimo seikkailuun, intohimo täydellisyyteen. Lisää tarinoita tulossa pian.

Lue lisää:

Tietoisuuden lisääminen Tietoisuuden lisääminen Toyota haluaa muuttaa ympäristötietämyksensä näkyviksi aloitteiksi, joilla vastaamme luonnossa kohtaamiimme haasteisiin. Tutustu toimiin, joilla haluamme nostaa ympäristöasiat henkilöstömme, paikallisten yhteisöjen ja koko maailman tietoisuuteen. Luonnon monimuotoisuus Luonnon monimuotoisuus Halu säilyttää elämän monimuotoisuus on yksi Toyotan ensisijaisista tavoitteista. Investoimme sekä aikaa että pääomaa säilyttääksemme planeettamme monipuolisen ja kauniin kasvi- ja eläinkunnan. Ajatukset tulevaisuudessa Ajatukset tulevaisuudessa “Jätetään lapsillemme parempi maailma” ei ole tyhjä lupaus Toyotalle. Se on käyttövoima, joka kannustaa meitä luovuuteen, yhteistyöhön, esteiden murtamiseen sekä tarjoamaan oman panoksemme kestävään kehitykseen. Bensiini- ja dieselmoottorit Bensiini- ja dieselmoottorit Samaan aikaan, kun kehitämme uusia vaihtoehtoisia moottoreita ja voimalähteitä, investoimme myös perinteisiin bensiini- ja dieselmoottoreihin tehdäksemme niistä entistä puhtaampia ja tehokkaampia.