Toyota esittää

Energy Observer -vetylautan tarina

Energy Observer -vetylautta muuttaa unelman kestävästä tulevaisuudesta todellisuudeksi.

Ammattipurjehtija Victorien Erussard kyseenalaisti riippuvuutensa perinteisiin energialähteisiin avomerellä kokemansa sähkökatkon aikana. Hän näki mielessään vision täydellisestä omavaraisuudesta. Tänään, useita vuosia myöhemmin, Energy Observer ei ole enää visio tai unelma, vaan elävä esimerkki todellisesta innovaatiosta ja uusiutuvan energian käytöstä.

Victorien kiertää nyt maailman meriä yhdessä elokuvantekijä Jérôme Delafossen ja Energy Observerin miehistön kanssa. Mutta miten maailman ensimmäisen vetylautan nelivuotisesta matkasta tuli totta, ja miten alus käytännössä ottaa energiaa luonnosta?

Seuraamme videolla Energy Observerin pysähdystä Venetsiassa - kaupungissa, jonka ilmastonmuutos uhkaa upottaa.

Esittelemme "Driven"-sarjassa ihmisiä, joilla on intohimo. Intohimo voittamiseen, intohimo seikkailuun, intohimo täydellisyyteen. Lisää tarinoita tulossa pian.

Lue lisää:

Toyota esittää: matkavalokuvaajan @lebackpacker tarina Toyota esittää: matkavalokuvaajan @lebackpacker tarina Matkavalokuvaaja Johan Lolos, @lebackpacker, matkustaa ympäri maailmaa vangitakseen luonnon kauneuden valokuviinsa ja dokumentoidakseen erilaisia kulttuureja, joita hän matkoillaan kohtaa. Halu tutkia maailmaa ja taltioida sen kauneus valokuviin kumpuaa uteliaisuudesta, jota on vaikea tyydyttää. Toyota esittää: Mike Conwayn tarina Toyota esittää: Mike Conwayn tarina Toyota WEC –kuljettaja Mike Conwayn tarina on kertomus intohimosta, sitoutumisesta, uhrauksista ja takaiskuista. Se on tarina rajojen venyttämisestä äärimmilleen. Tietoisuuden lisääminen Tietoisuuden lisääminen Toyota haluaa muuttaa ympäristötietämyksensä näkyviksi aloitteiksi, joilla vastaamme luonnossa kohtaamiimme haasteisiin. Tutustu toimiin, joilla haluamme nostaa ympäristöasiat henkilöstömme, paikallisten yhteisöjen ja koko maailman tietoisuuteen. Luonnon monimuotoisuus Luonnon monimuotoisuus Halu säilyttää elämän monimuotoisuus on yksi Toyotan ensisijaisista tavoitteista. Investoimme sekä aikaa että pääomaa säilyttääksemme planeettamme monipuolisen ja kauniin kasvi- ja eläinkunnan.