Uusi Hilux tekee vahvan vaikutuksen

Tervetuloa koeajolle
 

Hiluxin maine on legendaarinen - ei ole sellaista estettä, jota Hilux ei päihittäisi. Se on osoittanut voittamattomuutensa yhä uudelleen ja uudelleen jo vuodesta 1968 lähtien, ja nyt se on entistäkin kovempi. Uusi Toyota Hilux tekee vahvan vaikutuksen mm. uudistuneen ulkoasunsa, väkevää voimaa tarjoavien voimalinjojensa ja uudelle tasolle kohonneen matkustusmukavuuden ansiosta.

Lataa Hilux-hinnasto

Toyota Hilux takaviistosta
Vakuuttava muotoilu, voittamattomat ominaisuudet

Hiluxin uusi ulkodesign viestii voittamattomuutta. Keulan ilme on täysin uudistettu rohkeasti muotoillun etumaskin ja etupuskurin ansiosta. Uudet LED-valot edessä ja takana, uudet 18" vannemallit ja joukko uusia ulkovärejä täydentävät uudistuneen ilmeen. Myös auton sisätilat ovat uudistuneet tyylikkäästi, ja lisäksi saatavilla on liuta huippuluokan varusteita.

Enemmän voimaa ja vääntöä - siis enemmän hauskuutta

Uuden Toyota Hiluxin voimalinjavalikoima kasvaa. Ennestään tutun 2.4-litraisen moottorin rinnalle esitellään uusi 2.8-litrainen moottori, joka tarjoaa 204 hv:n tehon ja 500 Nm:n väännön. Molemmat moottorit tarjoavat väkevää vääntöä, ja Hiluxissa riittääkin voimaa vaikka pienen vuoren siirtämiseen.

Sisältä
Luja ja luotettava

Hiluxin ratissa voit aina tuntea olosi itsevarmaksi. Sen ylivertainen etenemiskyky on todistettu lukuisia kertoja, ja Hilux onkin valloittanut niin Etelä- kuin Pohjoisnavankin ja kesyttänyt mm. Islannin tulivuoret. Hiluxin ratissa matka ei lopu kesken. Yli tuhannen kilon kantavuus ja 3,5 tonnin vetomassa jarrulliselle perävaunulle viimeistelevät voittamattomat ominaisuudet.

Kova kuori, pehmeä sisältä

Hiluxin vahvan työjuhdan kuoren alle kätkeytyy tyylikäs matkustamo. Uudistunut Hilux on entistäkin mukavampi ja modernimpi menopeli palvellen työajan jälkeen myös mukavana käyttöautona; uusituista sisätiloista löytyy mm. 8" mediakeskuksen kosketusnäyttö, päivitetty multimediajärjestelmä Apple CarPlay- ja Android Auto -toiminnoilla ja yhdeksän kaiuttimen JBL Premium -äänentoistojärjestelmä.

Pysy kuulolla

Tilaa uutiskirje saadaksesi tietoa uudesta Toyota Hiluxista ensimmäisten joukossa.
Tilaa uutiskirje

Lue lisää uudesta Toyota Hiluxista

Hilux Double Cab Premium 50 Edition Hilux Double Cab Premium 50 Edition Maailman myydyimmän pick upin 50-vuotisjuhlan erikoismalli. Nyt saatavana. Upea ulkonäkö ja varustelu: erikoismetalliväri, uusi muotoilu, 18” vanteet. Kestävin auto tällä planeetalla. Peaks of Europe - Seikkailu Euroopan syrjäisimmissä maisemissa Peaks of Europe - Seikkailu Euroopan syrjäisimmissä maisemissa Tien päällä Toyotan nelivetolähettiläs Johan Lolosin kanssa. Johanin matkaa voi seurata myös Instagramissa nimellä @lebackpacker. Toyotan nelivetolähettiläs matkalla halki Euroopan. Toyotan nelivetolähettiläs matkalla halki Euroopan. Lähdimme seikkailuun yhdessä valokuvaaja Johan Lolosin kanssa apunamme Toyotan nelivedot Hilux ja Land Cruiser.